Horoscop

Berbec: În prima parte a zilei aveți parte de o întâlnire emoționantă, care vă face să vă desprindeți complet de realitate. Încercați să rămâneți cât de cât cu picioarele pe pământ. Unii dintre dumneavoastră primiți o distincţie onorifică sau sunteți promovaţi pe un post mult mai bun.

Taur: Vă este greu să păstrați un echilibru fizic şi interior. Alimentați-vă corect şi duceți o viaţă mai echilibrată. Un nativ taur joacă un rol important în deciziile dumneavoastră profesionale. Rezolvați cu calm problemele de acasă şi nu mai faceți o dramă din orice.

Gemeni: Este o zi cu realizări personale şi cu unele progrese. Aveți, însă, tendinţa să vreți să faceți prea mult. Acordați-vă un minimum de repaus pentru a vă putea destinde. Vă ocupați de casă şi de gestionarea bugetului. Apar dispute cu partenerul de viaţă. În relaţia cu cei din familie apar neînţelegeri şi complicaţii.

Rac: Vă distrați în societate, cunoașteți multă lume şi trăiți viaţa din plin. Sunteți implicat în nişte afaceri dubioase sau asociatul dumneavoastră este lipsit de scrupule. Această situaţie poate duce la conflicte juridice. În viaţa amoroasă, reuşiți să-l ţineți pe partener pe jar.

Leu: În dragoste, vă înţelegeți cu partenerul de viaţă fără prea multe cuvinte. Vă bazați pe valori tradiţionale, pe încredere şi respect reciproc. În activitatea profesională, sunteți pregătit să vă asumați nişte riscuri, deoarece ştiți că acestea aduc rezultate importante.

Fecioară: Ar fi bine să vă controlați şi să mizați pe raţiune, altfel lucrurile pot lua o întorsătură urâtă. În privinţa banilor, o singură imprudenţă ajunge pentru a duce la pierderi de sume mari. Dacă la serviciu simţiți că nu mai puteți, cereți ajutorul cuiva.

Balanţă: Astăzi înregistrați o reuşită în relaţiile cu persoanele de sex opus, chiar dacă nu este vorba despre un adevărat romantism. Este bine să fiți mai strict în ceea ce priveşte bugetul, în caz contrar vă veți trezi cu surprize neplăcute. Unii dintre dumneavoastră aveți probleme dermatologice.

Scorpion: Vă dovediți abilitatea în gestionarea situaţiilor de natură financiară și vă folosiți de buna dumneavoastră intuiţie. În dragoste, treceți printr-o perioadă frumoasă. Vă dedicați mai mult timp unor lucruri care vă fac o reală plăcere.

Săgetător: Viaţa dumneavoastră sentimentală pare să vă trezească la viaţă. Vă recăpătați încrederea şi începeți să priviți iar viaţa într-un mod pozitiv. Cei singuri aveți şanse să întâlniți pe cineva. Pe plan financiar, riscați să faceți calcule inexacte sau să apreciați eronat nişte proiecte. Fiți prudent în afaceri.

Capricorn: Relaţiile stabile şi întemeierea unei familii sunt favorizate. Acest lucru vă echilibrează, mai ales că aveți un puternic semn al responsabilităţii. Rezistenţa fizică a organismului este scăzută. Aveți grijă ce mâncați şi îngrijiți-vă de problemele circulatorii, dacă este cazul.

Vărsător: Cei care treceți printr-o criză familială veți vedea că lucrurile încep să evolueze într-un mod pozitiv. În curând, se va ajunge la o soluţie care să clarifice lucrurile. Cei care aveți copii vă vedeți nevoiţi să le acordați o libertate mai mare decât v-ați dori. Reduceți cheltuielile.

Peşti: Ambianţa astrală vă poate destabiliza. Unele schimbări de stare vă perturbă ritmul de lucru. Amânați orice iniţiativă pentru alt moment, mai favorabil. Nu renunţați la jobul care vă oferă siguranţa financiară pentru o activitate mult mai atractivă, dar care însă nu vă oferă niciun fel de garanţii.

Vizualizări: 740

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: