Horoscop

Berbec: Subiectele principale sunt relaţiile parteneriale și colaborările. Se pare că sunt lucruri neînțelese sau etape specifice unui proiect ce nu au fost parcurse corect la un moment dat. Sunt posibile discuţii tensionate cu partenerul de viaţă sau de afaceri. Recomandabil este să vă controlaţi firea şi să ascultați doleanțele celorlalţi.

Taur: Se pare că aveţi multe treburi la serviciu. Relaţiile colegiale lasă mult de dorit şi bine ar fi să vă bazaţi doar pe voi. În schimb, şefii vă susţin. Sănătatea este destul de vulnerabilă. Indicat este să vă ocupaţi doar de priorităţi şi să fiţi cât mai discret.

Gemeni: Dragostea şi arta reprezintă temele principale de astăzi. Cu toate că există tensiuni şi restricţii în privinţa relaţiilor sentimentale, reuşiţi să treceţi peste ele fără probleme. Cheful de distracţii şi aventuri vă va face remarcat în anturaj. Creativitatea este la cote înalte.

Rac: O zi bună de a vă ocupa de capitolele dragi vouă: casa și familia. Curățeniile generale, reamenajările de decor sau reparaţiile curente se pot face cu succes. Relaţiile familiale sunt destul de umbrite, însă cu prudenţă şi discernământ se pot linişti lucrurile.

Leu: Sunteţi mai mult pe drumuri astăzi. Întâlnirile şi dialogurile cu neamurile sau cu prietenii apropiaţi pot fi frecvente. Notele alarmante predomină în veștile care vin către voi, însă nu luaţi de bun chiar tot ce auziţi. Pentru alţii se pot pune probleme legate de forme de instruire profesională pe termen scurt.

Fecioară: Capitolul financiar este foarte activ astăzi. Puteţi primi cadouri şi recompense mărunte, dar de folos. Se pare că aveţi noroc la banii şi bunurile altora. Pe de altă parte, există șanse de îmbunătățire a remunerației specifice unui loc de muncă.

Balanţă: Sunteţi vedeta Zodiacului astăzi. Aveţi energie suficientă de a vă ocupa de tot ce doriţi. Însă cea mai bună variantă este de a vă ocupa de propria persoană. Temperaţi-vă combativitatea vizavi de ceilalţi. În a doua parte a zilei pot interveni aspecte financiare.

Scorpion: Energia vitală este la cote minime, sănătatea este afectată pe segmentul aparatului urogenital, iar durerile de cap pot fi frecvente. Ocupaţi-vă de activităţi uşoare, nu răspundeţi la provocări şi gândiţi-vă doar la voi. Sunt posibile vise sau premoniții legate de evenimentele şi oamenii din viaţa voastră.

Săgetător: Prietenii şi protectorii vă sunt în preajmă întreaga zi. Dialoguri, sfaturi, îndemuri, toate vin către voi pentru a vă ajuta să pășiţi în viaţă cu mai mult curaj și în direcții potrivite. Echilibrul dintre relaţiile sentimentale şi cele de prietenie este foarte fragil, existând riscul confuziei între unele şi celelalte.

Capricorn: Domeniul profesional vă reține atenţia. Se pare că există unele nemulțumiri în relațiile cu șefii, legate de prestația voastră într-un loc de muncă. Ascultaţi cu atenţie ce vi se reproșează și depuneţi eforturi pentru a îmbunătăți situația. Colegii nu vă sustin, aşa încât bazaţi-vă doar pe voi.

Vărsător: Călătoriile în străinătate şi studiile pe termen lung alcătuiesc subiectele principale de astăzi. Unele planuri de călătorie se pot reconfigura sau anula. Cei implicaţi în forme de şcolarizare universitare pot întâmpina neplăceri legate de finanţarea cursurilor sau de susţinerea examenelor.

Peşti: Sunt momente bune de a vă ocupa de chestiuni financiare ce vizează banii şi bunurile altora. Taxele, impozitele, datoriile de orice fel le puteţi achita cu succes. Bine ar fi să vă verificaţi documentele financiare specifice banilor şi bunurilor pe care le aveţi în comun cu alţii.

Vizualizări: 642

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: