Horoscop

Valabil pentru 29 iulie 

Berbec: Poate organizaţi ceva pentru sfârşitul de săptămână, faceţi comenzi on line, sau daţi roată pe la magazine să luaţi ce vă trebuie. Un anturaj care să v-aducă bunădispoziţie, inspiraţie chiar şi să puneţi în operă o idee născută cu ceva timp în urmă, să fie o muncă de echipă.

Taur: O problemă de familie se rezolvă dacă vă strângeţi cu toţii şi veniţi cu soluţii ca să se-ncheie totul cu bine. Vi se restituie nişte bani, poate fi şi dobânda de pe urma unui depozit bancar şi să vă prindă bine că luaţi lucruri trebuincioase pentru voi şi ai voştri.

Gemeni: Vă caută cineva care vrea să-şi facă cunoscute sentimentele şi să vă convingă să fiţi împreună. Noutăţi care să vă prindă bine, să vă stârnească cheful de noi provocări în care să vă puneţi în valoare nişte calităţi pe care oamenii nu vi le cunosc.

Rac: Or să dispară acele probleme de sănătate care v-au ţinut încordaţi în ultima vreme şi o s-aveţi mai mult spor la treabă. Apăr o serie de rezolvări, după multe intervenţii şi ajutor din partea unor apropiaţi şi o să faceţi progrese vizibile şi-o să câştigaţi şi bani.

Leu: Vă pregătiţi poate de un concediu sau vă luaţi doar câteva zile libere ca să mai respiraţi un pic, să daţi randament la slujbă, nu aşa. Se pare c-o s-aveţi fler în afaceri o să vă oferiţi şansă de a vă spori veniturile şi să aveţi un nivel de trăi mai ridicat, c-aţi muncit mult ca s-ajungeţi aici.

Fecioară: Poate mai daţi o raită pe la magazine să vă îmbunătăţiţi garderoba, să încercaţi o altă tunsoare, să vă schimbaţi look-ul. O să v-alegeţi cu un bonus, o primă, un cadou din partea cuiva care apreciază eforturile pe care le-aţi depus de o vreme-ncoace.

Balanță: O să vă asociaţi cu nişte oameni să lucraţi la un proiect particular care să v-aducă beneficii pe mai multe planuri. Se poate să mai investiţi ceva bani pentru ustensilele de uz casnic, să reutilaţi şi bucătăria, sau vreun atelier de pe urma căruia câştigaţi bani frumoşi.

Scorpion: Poate mai vin ceva bani pe altă filieră, decât cea profesională din familie de undeva şi o să vă descurcaţi frumos cu cheltuielile. E posibil să apară o sursă suplimentară de venituri dacă sunteţi dispuşi să sacrificaţi bună parte din timpul liber, pentru că s-ar putea ca familia să nu fie de acord.

Săgetător: O să daţi refresh organismului, poate faceţi o cură de detoxifiere, vă duceţi la o sală de sport. O persoană agreabilă va căută, vă scoate în oraş şi poate are ceva important să vă spună - şi probabil o să luaţi o decizie referitoare la viaţă în doi.

Capricorn: O să vă răfuiţi cu nişte oameni până obţineţi ce v-aţi propus, bani, dreptate, bunuri, ce-i al vostru. Întâlnire cu cineva care vrea să vă convingă să daţi drumul unui proiect antamat mai de mult şi să vă ţineţi de el ca să aveţi o sursă constantă de venit.

Vărsător: Se poate să le fiţi de mare ajutor unor tineri, faceţi echipă bună şi o să lucraţi la un proiect de timp liber. O să le puteţi cere şefilor nişte avantaje, câteva zile libere, şi o să vă ocupaţi şi de problemele voastre personale - poate vă duceţi la medic, la un control.

Pești: E an bun de carieră, poate ieşiţi la rampă cu o muncă de sertar şi o să faceţi impresie bună. Se poate să urmaţi nişte cursuri, să luaţi parte la nişte work - shopuri, să fiţi interesaţi de nişte domenii de studiu şi să luaţi şi diploma.

Vizualizări: 618

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: