Simona Halep, cu iubitul în vacanță în Santorini

Simona Halep profită din plin de perioada de vacanță, înaintea turneelor pe care le are programate În America.  Câştigătoarea de la Wimbledon se află într-un scurt sejur în Grecia, alături de iubitul său, omul de afaceri Toni Iuruc.

Simona Halep a hotărât că este momentul să nu îşi mai ascundă relaţia pentru că, judecând după fotografiile în care au fost surprinși, Simona este îndrăgostită de milionarul machedon Toni Iuruc.  Acesta se află în anturajul jucătoarei de tenis de mai multă vreme, fiind surprins inclusiv la Wimbledon, încurajând-o fără încetare pe cea care i-a furat inima. Iar Simona nu i-a înșelat absolut deloc așteptările, întrucât a reușit să ridice marele trofeu deasupra capului, la capătul unui turneu destul de dificil. Iuruc a fost prezent şi la gala festivă de la turneul câştigat de Simona.

Destinația aleasă de cei doi pentru vacanţă este insula grecească Santorini, din Marea Egee, scrie sport.ro.  După un week-end petrecut la Mamaia săptămâna trecută, Simona Halep a plecat în vacanță dar nu singură, ci însoțită de iubitul său. 

Cei doi au început să se afișeze împreună imediat după victoria Simonei Halep de la Wimbledon, iar acum par de nedespărțit, arată sursa citată, care a publicat și o imagine cu câștigătoarea marelui șlem pe iarbă englez, alături de iubitul său.

Omul de afaceri machedon a trecut deja prin două mariaje care nu s-au încheiat în cele mai bune condiții, dar familia Simonei Halep nu pare prea deranjată de acest aspect. Ba mai mult, bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost primit cu brațele deschise, mai ales că are o relație foarte bună cu Stere Halep, tatăl cunoscutei jucătoare de tenis. În plus, Toni și Simona au ieșit la plajă în Mamaia împreună cu fratele Simonei, soția acestuia, alături de copiii lor.

Galerie foto


Vizualizări: 1,913

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: