Horoscop

Valabil pentru 25 iulie

Berbec: Sfera sentimentală e vibrantă şi o să fiţi curtaţi de persoane care se regăsesc în felul vostru de a fi - şi-o să fie cineva care-o să vă placă. Se poate să plecaţi într-o escapadă turistică vă duceţi 2, 3 zile în altă ţară şi vă-ntoarceţi de-acolo cu altă mână, revigoraţi.

Taur: Vă pregătiţi de un party, faceţi aprovizionare, îi convocaţi pe prieteni, să ştiţi câţi vin şi poate va mai ajută cineva la treabă. Poate vă ocupaţi de treburile casnice, după care o să ieşiţi cu prietenii, să practicaţi un sport, să vedeţi un film, vă duceţi la un spectacol şi o să fie deconectant.

Gemeni:Se poate să-ntâlniţi în grupul de prieteni pe cineva care să rezoneze în plan sentimental cu voi şi să formaţi un cuplu minunat. O să vă descurcaţi cu banii, dacă vreţi să daţi o fugă la malul mării şi să rămâneţi peste noapte c-aveţi nevoie de aer, de spaţiu, să faceţi mişcare şi să ieşiţi la socializare. 

Rac: E posibil să daţi de un sponsor care să vă asigure banii cu care să dezvoltaţi un proiect care contează enorm pentru voi. O să primiţi un accept, luaţi un împrumut de la bancă, treceţi cu bine de un examen, un interviu, se clarifică o situaţie şi o să fiţi încântaţi de rezultate.

Leu: Poate începeţi nişte reparaţii pe-acasă, aţi comandat nişte lucruri, piese de mobilier sau aparatură de uz casnic. Sunt şanse să primiţi o recompensă bănească, să vi se mulţumească pentru ce-aţi făcut în ultima vreme şi să ajungeţi şi-ntr-un fotoliu de şef.

Fecioară: Se poate să daţi curs unei invitaţii la plimbare, în excursie într-o staţiune turistică şi relaţia voastră de cuplu o să devină şi mai stabilă. Încă mai puteţi primi acei bani la care speraţi de multă vreme, dar cu un telefon, email, intraţi în audienţă şi insistaţi pe toate căile recuperaţi banii respectivi.

Balanță: E un crescendo în sfera afectivă şi o să vă meargă şi mai bine dacă o să fiţi receptivi la cerinţele partenerului de cuplu. Se-anunță o perioadă mai bănoasă, poate mai luaţi din particular nişte bani ori poate aduce mai mulţi bani în casă partenerul de cuplu sau vindeţi ceva şi depuneţi banii în cont.

Scorpion: Fiinţa iubită vrea să vă mutaţi altundeva, să-ncepeți o viaţă nouă şi dacă vi se pare oportun o s-o faceţi, dacă nu negociaţi. Vă faceţi planuri de relansare în carieră şi aveţi la dispoziţie zilele de week-end să compuneţi o strategie ca să atacaţi frontal de luni ascensiunea în carieră.

Săgetător: Se poate să-ntâlniţi pe cineva pe la întrunirile mondene şi să avansaţi rapid spre o căsătorie e anul vostru. Puteţi face o mişcare îndrăzneaţă, să plecaţi în străinătate la studii sau să lucraţi, să căpătaţi experienţă şi să atingeţi un alt nivel social.

Capricorn: Cineva cu care-aţi avut o neînţelegere va căuta să vă ceară scuze, poate aveţi şi voi ceva de spus şi o să se-ncheie totul cu bine. O să vă daţi întâlnire cu nişte oameni care pregătesc un proiect la care aţi putea lucra şi voi dacă v-ajunge timpul şi staţi bine şi cu resursele energetice.

Vărsător: Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să fie pe tiparul vostru şi să legaţi o relaţie sentimentală care să vă mângâie sufletul. Prietenii vă invită care-ncotro şi o să alegeţi ce vi se pare mai potrivit în raport cu starea voastră de spirit şi o să fie deconectant.

Pești: Vă gândiţi până luni la ce puteţi aduce nou în sfera profesională, ca să puteţi câştiga mai mulţi bani şi respectul şefilor. O să daţi dovadă de creativitate, o să lucraţi la ceva care poate fi vândut şi să v-aducă bani, pe lângă câştigul în plan sufletesc.

Vizualizări: 674

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: