Horoscop

Berbec: Poate daţi de nişte bilete de vacanţă şi să vă-ncadrați în buget, să le puteţi face o surpriză frumoasă alor voştri. Vă pot intra şi vouă nişte bani dintr-o sursă paralelă cu serviciul şi să înlocuiţi câte ceva prin casă, ori să construiţi un garaj, un foişor, ori altceva prin jurul casei.

Taur: Poate vă faceţi analizele medicale, înainte de vacanţă, să trataţi nişte dureri sau să vedeţi cum staţi, în general. Voi să faceţi planuri cu bătaie lungă, dar or să vă ia prin surprindere nişte lucruri care or să vă deturneze de la ce v-aţi propus, şi-o să schimbaţi macazul.

Gemeni: Poate-aveți de încheiat o situaţie şcolară, or mai fi şi alte acte de parafat şi o să vă descurcaţi. Proiecte noi la orizont şi o să primiţi ajutor din partea şefilor, daţi şi de bani ca să meargă bine toată treaba şi să câştigaţi bani, în mod constant.

Rac: Poate faceţi nişte cumpărături prin casă, că vreţi să împrospătaţi interiorul, să vă placă şi mai mult la voi acasă. O să puteţi recupera nişte bani şi fără să faceţi nimic, dar şi cu puţin ajutor din partea unor colegi, prieteni care vor interveni în favoarea voastră.

Leu: O să aflaţi de ce a lipsit de la întâlnire cineva în care aţi investit sufleteşte şi o să vă spună şi când poate veni. Or să vă parvină nişte răspunsuri la cererile pe care le-aţi trimis mai demult către şefi şi o să ştiţi dacă veţi primi banii, avantajele cerute, concediul la care visaţi.

Fecioară: Poate v-aţi propus să cheltuiţi nişte bani ca să reutilaţi bucătăria sau să luaţi câte ceva pentru grădină. Apare o atenţionare în sfera sănătăţii şi dacă nu va-ngrijiti că lumea o s-aveţi de tras ponoasele, şi efectele pot s-apară chiar şi luna viitoare.

Balanță: Poate plecaţi cu copiii la munte sau poate ei îşi doresc mult să facă o baie-n mare şi daţi o fugă până la malul mare - dac-aveți liber, sunteţi în concediu. Sunt nişte prieteni care vor să vă strângeţi iar şi să aveţi o preocupare de timp liber care să vă spele de stres, şi să vă infuzeze o stare de bun adispozitie.

Scorpion: O să primiţi un rest de plată şi o să-l ţineţi de buzunar până în week-end ca să vă duceţi la distracţie. Se poate să fi uitat de vreo factură pe care trebuia s-o plătiţi şi o să vă achitaţi de orice datorie fatza de vreun prieten, un coleg şi o să fiţi cu plăţile la zi.

Săgetător: Poate va trebui să faceţi un drum prin ţară, să rezolvaţi nişte probleme fie de serviciu, fie de viaţă personală - şi nu de pe o zi pe alta. E cineva care nu v-a uitat şi abia acum vă invită la o cafea, o cină în doi sau poate vă invită într-un city break surpriză şi o să crească frumos relaţia voastră dacă nici voi n-aţi anulat relaţia.

Capricorn: Poate-i faceţi o verificare maşinii şi dacă vedeţi că nu mai prezintă siguranţă începeţi să strângeţi bani ca să vă luaţi alta....musai. O să vă daţi peste cap să vă achitaţi de toate treburile de serviciu de obligaţiile familiale, ca să vă rămână şi un timp al vostru, să vă delectaţi cu una dintre activităţile preferate.

Vărsător: O companie agreabilă pentru diseară, poate ieşiţi pe undeva şi o să aflaţi noutăţi legate de unde v-aţi putea petrece vacanţă. O întâlnire neaşteptată şi veştile or să fie la fel, o să aflaţi ceva care vă poate folosi în afaceri, prindeţi un pont şi faceţi rost de bani.

Pești: Poate v-aţi hotărât să luaţi nişte obiecte pentru casă, după ce-aţi fi făcut vreo curăţenie generală, o reamenajare interioară, exterioară. Banii pe care trebuia să-i primiţi mai de multă vreme sosesc şi o să strângeţi un capital pe care-l veţi folosi în vacanţă ca să vă simţiţi bine în doi sau poate cu familia.

Vizualizări: 655

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: