Horoscop

Valabil pe 14 august

Berbec: Poate v-aţi decis în privinţa posturii de părinte şi o să faceţi nişte schimbări majore, de stil de viaţă, se pare. O să vă reacomodaţi cu cineva într-o relaţie care poate duce la căsătorie dacă simţiţi că e omul vieţii voastre şi o să vă echilibraţi sufleteşte.

Taur: E posibil să se-anunţe cineva de la drum, în vizită şi să vă faceţi programul în funcţie de preferinţele musafirului. Poate-ati găsit o locuinţă convenabilă ca preţ de cumpărat, ori poate o vindeţi pe cea în care locuiţi pentru că plecaţi din ţară, ori din oraş.

Gemeni: Poate le faceţi o vizită rudelor apropiate poate pentru că sunteţi în concediu şi-aveţi mai mult timp, sau pentru că plănuiţi nişte mari petreceri. O să perfectaţi o situaţie, luaţi toate semnăturile la dosarul cu care să vă prezentaţi la un interviu pentru serviciu, sau ca să faceţi nişte achiziţii serioase, ori pentru instanţă.

Rac: O să faceţi o selecţie a ofertelor de lucru, e posibil să fie ceva care să vi se potrivească şi o să vă puneţi serios pe treabă. O reuşită în plan financiar, vi se dau probabil nişte bani din urmă, sau abia acum vi se recunosc eforturile pe care le-aţi depus în plan profesional şi v-alegeţi cu o upgradare, cu o mărire de salariu.

Leu: O să faceţi rost şi de proiecte noi şi ca atare şi de bani ba poate reînnoiţi nişte contracte care să vă menţină veniturile. O să puteţi relua o idee, un proiect pe care să le duceţi la bun sfârşit pentru că există un context favorabil şi nu trebuie ratat momentul.

Fecioară: Se pare că va invita cineva din străinătate în vacanţă şi să renunţaţi la alte variante ca să petreceţi câteva zile în compania acelei persoane. Sunt câteva lucruri pe care o să le puteţi pune la punct, altele de care să vă debarasaţi ca să faceţi curăţenie în viaţa voastră, să faceţi progrese considerabile.

Balanță: Voi poate adunaţi mai mulţi prieteni cu care să plecaţi într-o excursie, un circuit prin ţară, prin lume, aveţi lucruri de vizitat. O să vă grupaţi în jurul unui lider şi faceţi treaba, poate-o să le fiţi de ajutor unor oameni, le rezolvaţi nişte probleme pe care singuri nu le pot depăşi.

Scorpion: Se poate să-ncepeti un proiect particular, şi o să vă reinventaţi o să mai arătaţi şi altă latură a creativităţii voastre. Poate vi se propune o funcţie şi o să intraţi în altă liga profesionistă, o să lucraţi pe alţi bani şi o să vă simţiţi, în sfârşit apreciaţi, după o lungă perioadă în care păreaţi invizibili.

Săgetător: O să deveniţi interesaţi de o materie de studiu, poate vă perfecţionaţi într-un domeniu şi o să atingeţi un alt nivel profesional. Vi se deschid nişte perspective la care nu v-aţi fi aşteptat şi o să accesaţi resursele interioare ca să faceţi fatza provocărilor, noilor cerinţe.

Capricorn: Se poate să rezolvaţi nişte chestiuni legate de casă, cu ajutorul unui credit imobiliar, ori poate unii dintre voi vreţi să vă cumpăraţi o maşină. Şi vouă vă atrag atenţia nişte lucruri pe care le-aţi putea valorifica, să începeţi nişte colaborări, să vă asociaţi cu cineva şi ca să plecaţi în plimbare cât de curând.

Vărsător: E rost de mai bine în viaţa de zi cu zi la voi, s-aveţi şi bani să vă mişcaţi şi să fie lângă voi şi cineva care să conteze. Multe dintre situaţiile stresante se pot soluţiona în perioada asta şi să vă eliberaţi, să puteţi da drumul proiectelor noi.

Pești: V-ar prinde bine o vizită la medic, poate nu e nimic, dar dacă va zgandara ceva e indicat să faceţi un control. Vă puneţi şi voi casa la punct, şi poate va mai luaţi o bucăţică de concediu, să vă şi relaxaţi, să vă puteţi apuca de lucrurile care vă plac.

Vizualizări: 770

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: