Horoscop

Valabil pentru 16 august
BERBEC: Poate-o să plecaţi pe undeva cu treaba şi o să aveţi prilejul să vă faceţi noi relaţii, asociaţi şi daţi drumul proiectelor noi. O s-aveţi multe de făcut şi contracronometru şi o să faceţi progrese la slujbă, la şcoală, o să rezolvaţi mare parte şi din treburile particulare şi-o să fiţi încântaţi de rezultate.

TAUR: Se poate să vă luaţi un nou angajament să lucraţi într-o combinaţie partenerială şi să fie vorba de o sumă de bani de nerefuzat.Se pare c-o să cheltuiţi mai mulţi bani decât vă propuseseră, dar o să v-alegeţi cu lucruri noi pentru casă, ori poate vă luaţi o maşină.

GEMENI: E bine să fiţi ceva mai temperaţi ca să vă puteţi înţelege şi cu partenerul de viaţă şi cei din jur, să nu ieşiţi din ritm. Poate-o să primiţi o recompensă şi o să fie un salt în carieră, intraţi pe un alt făgaş profesional şi o să vă pregătiţi pentru o etapă superioară, de succes.

RAC: Poate faceţi rezervarea pentru plecarea de Paşte ori de 1 mai pe undeva şi ideal ar fi să vă-ncadrați în buget. O să vă fie vouă bine cotată muncă şi poate mai primiţi o gradaţie la salariu, o primă, vă curtează cineva să lucraţi împreună şi să iasă ceva de calitate.

LEU: Se poate să vă alăturaţi unui grup şi să plecaţi într-o minivacanţă de 1 mai dacă găsiţi ceva ieftin şi bun. Poate o să faceţi o selecţie printre coechipierii de afaceri şi o să-i alegeţi pe cei cu care sunteţi compatibili şi o să vă sincronizaţi perfect.

FECIOARĂ: Cineva cu care v-aţi putea căsători îşi încearcă şansele de a vă convinge să faceţi pasul cel mare, pentru că vă oferă garanţii. O să luaţi toate acele semnături de care-aveți nevoie ca să avansaţi cu nişte demersuri care v-ar asigura alt statut şi o să căpătaţi o legalizare şi poate şi bani mai mulţi.

BALANŢĂ: O veste de la drum şi vă daţi peste cap să vă întâlniţi la voi sau la acea persoană care vă contactează - din ţară sau din străinătate. Familia se reuneşte ca să luaţi nişte decizii, poate-o s-aveţi o nuntă sau un botez şi trebuie pregătit totul cu desfăşurare de forţe.

SCORPION: E posibil să-ntâlniţi pe cineva care-o să vă ia prin surprindere cu felul de a fi şi să regăsiţi aici, toate datele fizice şi emoţionale. O să vă faceţi timp să vă cultivaţi nişte calităţi şi poate din hobby poate deveni job permanent şi să câştigaţi bani frumoşi.

SĂGETĂTOR: Sunt lucruri pe care vi le-aţi dorit mai demult şi-abia acum le puteţi obţine dacă spuneţi clar şi răspicat ce vă doriţi. O să vă faceţi timp să vă cultivaţi nişte calităţi şi poate din hobby poate deveni job permanent şi să câştigaţi bani frumoşi.

CAPRICORN: O să aveţi rezultate favorabile la activităţile de tip intelectual, la examene, o să puteţi semna şi acte care să vă deschidă nişte uşi la un moment dat. O să aveţi mai mult de lucru la serviciu şi o să vă dozaţi eforturile ca să vă achitaţi de toate obligaţiile să nu rămâneţi nimănui datori.

VĂRSĂTOR: O să reapară cineva care poate că n-a-nţeles sau nu acceptă că nu mai vreţi să vă continuaţi relaţia, pentru că mergeţi în direcţii diferite. Poate o să luaţi nişte bani din colaborări şi o să vă descurcaţi mult mai bine cu banii, să aveţi în perioada sărbătorilor să vă puteţi mişca.

PEŞTI: O să vă-ngrijiți şi de voi, să daţi refresh total înfăţişării ca să vă simţiţi şi mai bine în pielea voastră, pentru stima de sine. O să vă puneţi casa la punct, să eliminaţi lucrurile care nu va mai folosesc şi să luaţi altele noi, să zugrăviţi, să mai umblaţi la detalii, la estetică şi să fie totul lună de Paşte.

Vizualizări: 560

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: