Horoscop

Valabil pe 17/18 august

BERBEC: O să primiţi un cadou, are cineva nişte bilete la un spectacol şi se pare că e ceva pe gustul vostru. Prezenţa cuiva o să vă răscolească mai mult decât aţi fi crezut, poate şi pentru că aveţi şansa să recâştigaţi inima cuiva şi să convieţuiţi în cei mai buni termeni.

TAUR: Aveţi chef de plimbare cu tren, avion, maşinî, ce vă e la dispoziţie, iar cheful de distracţie e pe măsură, bani s-aveţi. O s-aveţi o iniţiativă de toată laudă şi o să-i duceţi pe ai voştri la aer curat undeva, la munte, în parc, o să lăsaţi sedentarismul la o parte.

GEMENI: Poate ajungeţi la un eveniment care poate fi punctul de plecare într-o nouă aventură profesională, va fi o şansă de ascensiune în carieră. Pare să fie o agendă încărcată şi nu ştiţi cum să va-mpărțiți ca să treceţi în revistă toate evenimentele la care sunteţi invitaţi, că nu vreţi să rataţi niciunul.

RAC: E un grup de cunoscuţi care vă cheamă la o întrunire şi care v-ar mai dezmorţi, poate vă puneţi în valoare nişte calităţi. O ieşire spre o zonă de agrement ar detensiona atmosfera din relaţia de cuplu, unde pare să mai fie şantier, că mai aveţi de perfectat câte ceva la relaţie.

LEU: E un moment bun să faceţi cunoştinţă cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să vă simţiţi confortul în relaţie. Se poate să aibă loc pe undeva o competiţie şi să luaţi şi voi parte, ori doar copiii voştri se-ntrec pentru un titlu şi o să fie cu adrenalină.

FECIOARĂ: Poate-o să faceţi parte dintr-un juriu, o comisie şi veţi lua decizii, şi-aveţi emoţii, dar constructive. E ceva neprevăzut, dar de bun augur, care vă invită la drum, poate fi o ceremonie care să vă imprime o stare de bună dispoziţie.

BALANŢĂ: Alegeţi o variantă de relaş care să vă ţină mai pe lângă casă, c-oti fi obosiţi după o săptămână încărcată. Întâlnire care vă poate schimba viaţa în bine şi o să puteţi visa şi voi la copii ori să vă mutaţi la casa voastră, depinde acum de cursul discuţiei cu celălalt.

SCORPION: Într-un cerc de prieteni puteţi da şi de un sponsor care să vă susţină financiar un proiect în care v-aţi pus mari speranţe. Aveţi toate şansele să refaceţi puntea de comunicare şi înţelegere cu cineva care plecase din relaţie, dar iubirea o să vă poată aduce din nou împreună.

SĂGETĂTOR: Poate vă invită cineva la o plimbare dus-întors, la o distanţă de o oră - două şi o să vă prindă bine excursia. Poate faceţi cumva să vă mai întâlniţi cu prietenii care au fost tot timpul alături de voi şi care-au plecat, s-or fi mutat, şi-i puteţi aduna la un loc.

CAPRICORN: E cineva care vrea să revină în viaţa voastră şi, dacă încă mai simţiţi iubire, e de reluat experienţă. O întrevedere pe care aţi tot amânat-o poate avea în sfârşit loc şi să lămuriţi un aspect care ţine de viaţa voastră de cuplu, că vreţi să fiţi fericiţi.

VĂRSĂTOR: Poate-i faceţi o vizită cuiva care e bolnav sau n-are chef de ieşit din casă şi o să-i faceţi viaţa mai frumoasă. Se poate să vă vedeţi cu prietenii la masă în oraş, dacă nu cumva aveţi chef de gătit şi un prilej anume să-i chemaţi la voi la masă pe cei cu care sunteţi compatibili.

PEŞTI: Invitaţie de onoare, e vreun vernisaj, poate să fie ceva la care e importantă prezenţa voastră şi o să vă simţiţi şi bine. O să vă facă cineva o surpriză şi poate va invită la plimbare în alt oraş, o fi organizat ceva special pentru voi şi poate iese o relaţie frumoasă de viitor.

Vizualizări: 630

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: