Horoscop

Valabil pentru 7 și 8 septembrie

Berbec: O veste surpriză de la cineva care zice că vine în vizită şi dacă sunteţi deja plecaţi poate vă-ntâlniţi prin ţară, prin lume. Se pare că tot primiţi invitaţii de ieşit din casă, dar păreţi mai selectivi decât de obicei şi o să alegeţi varianta optimă, să ştiţi sigur că o să vă simţiţi cel mai bine.

Taur: Vă faceţi planuri pentru evenimentul care va avea loc în curând o nuntă, un botez, aniversarea cuiva apropiat. Poate-ati luat, deja, o decizie cu privire la banii din cont pe care urmează să-i investiţi, vă luaţi casă, maşină, intraţi într-o afacere în care chiar credeaţi.

Gemeni: Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva pe care o să vreţi să-l vedeţi şi în continuare şi puteţi forma un cuplu stabil - e an bun de mariaj. Se întrevăd activităţi deconectante în formula de grup şi o să petreceţi câteva ore în compania prietenilor, a colegilor de breaslă, mai ales dacă vă duceţi la un team building.

Rac: Pe voi se pare c-o să vă scoată la un film, într-un club, cineva care vrea cu tot dinadinsul să vă cucerească şi voi o să vă lăsaţi cuceriţi. O stare de bine şi o să primiţi veşti bune, o să revedeţi oameni care va inspiră, vin cu sfaturi, idei care să vă prindă bine în afaceri, în viaţa personală.

Leu: E cineva care v-a dus dorul şi vă căuta, vă scoate la plimbare şi o daţi o altă dimensiune relaţiei. S-ar putea să vă intre nişte bani şi s-aveţi de buzunar dacă vrei să plecaţi pe undeva la distracţie, să mai vizitaţi nişte locuri c-aveţi nevoie de mai mult spaţiu, de mişcare.

Fecioară: O să rezolvaţi mai multe treburi deodată şi o să faceţi progrese şi la slujbă şi-n viaţa personală. Se-anunţă un câştig şi e posibil să investiţi în locuinţă, ca să le faceţi pe plac şi alor voştri, care poate v-au rugat mai demult să cumpăraţi anumite lucruri.

Balanță: O să primiţi o invitaţie în afara ţării şi dac-aveti timp bani şi o companie agreabilă o să vă duceţi. O s-aveţi succes în sfera comunicării, o să puteţi semna şi acte, vă puteţi şi deplasa ca să daţi drumul unor afaceri care promit bani şi recunoaştere publică.

Scorpion: E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva în timpul unei excursii şi o să vă doriţi o relaţie pentru că e chimie acolo. Se iveşte ocazia să câştigaţi mai mulţi bani pentru nişte proiecte suplimentare şi o să mergeţi mai departe cu unele dintre ele, dacă nu cu toate.

Săgetător: Încep să vi se recunoască nişte merite şi o să luaţi un premiu ori poate contează doar la stima de sine care o să fie în creştere. Or să vă invadeze toate stările, dar cu folos, c-o să deblocaţi o serie de situaţii care v-au ţinut pe loc şi-acum o să fie pe repede-nainte.

Capricorn: Poate-aveți emoţii c-o să susţineţi un examen ori poate cei mici au o probă anume de trecut un test şi o să fie cu succes. Se crează o conjunctură numai bună pentru plecat pe undeva la aer curat sau vă invită cineva la un eveniment care îi va strânge şi pe ceilalţi prieteni din alte zone.

Vărsător: Sunt nişte prieteni care vor să vă ia cu ei într-o plimbare şi or să vă convină traseul, destinaţia, o să vă deconectaţi. V-aţi putea îngriji de sănătate şi să vă faceţi nişte analize, să vă duceţi la control, poate sunt şi ceva şedinţe de fizioterapie şi o să fie o îmbunătăţire vizibilă a stării organsimului.

Pești: O s-ajungeţi la un eveniment care să vă deschidă nişte uşi spre o altă profesie ori spre un hobby incitante. O ieşire în lume o să vă reconecteze la spiritul echipei din care faceţi parte şi de care v-aţi desprins de o vreme că v-aţi luat cu alte treburi.

Vizualizări: 1,014

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: