Horoscop

Valabil pe 17 octombrie

Berbec: O să vă faceți curaj să vă cereți drepturile, să nu mai lăsați de la voi ca să vă respecte și ceilalți. O să vă bucurați de o reușită financiară. Poate începeți câteva proiecte noi care să vă aducă un beneficiu, iar partenerul de cuplu poate va aduce și el bani in casă.

Taur: În relația de cuplu e o acalmie, se aplanează, se sting chiar conflicte mai vechi si veți comunica în sfarșit. Se observă câștiguri, o să vă înțelegeți la treabă și cu coechipierii de afaceri și cu șefii și o să faceți progrese. Vizați chiar o funcție. O să fie o înălțare în rang.

Gemeni: O să puteți întalni pe cineva cu care să fiți compatibili și să vă pară normal și să vă căsătoriți anul ăsta sau celălalt. Ați putea semna un contract de muncă și să vă asigurați niște venituri care să vă mulțumească, să vă puteți cumpăra o casă, la un moment dat.

Rac: Poate o să vă implicați într-o activitate care să vă aducă satisfacții sufletești și o să puteți spera și la o provocare. O să aveți o relație mai bună cu șefii, dar până atunci e bine să pregătiți terenul, să nu mai fiți refractari la ce vă cer. O sa fie o perioadă cu multă muncă.

Leu: O să mai faceți niște modificări pe acasă și o să vă simțiți mai bine. Ai voștri o să aprecieze efortul și financiar și fizic. O să vă refaceți viața de cuplu. Se poate să vă si căsătoriți, să aveți copii și or să se schimbe prioritățile. O să aveți un program diferit și încărcat.

Fecioară: O să vă caute prieteni mai vechi, mai noi, să petreceți un timp de calitate împreună, să rulați idei și să vă faceți niște strategii de viață personală. Se poate să faceți o investiție, să vă luați o casă. Poate o vindeți pe cea în care locuiți și o să vedeți ce se întâmplă și cu mașina, dacă are nevoie de o revizie sau vă luați alta.

Balanță: Poate primiți o ofertă de muncă, posibil și în alt oraș, poate plecați și din țară, ori pentru studii vă deplasați. Ați putea obține un credit bancar dacă nu vă ajung banii pentru o casă, mașină, ori ca să achitați niște taxe școlare pentru copii sau alte costuri.

Scorpion: Poate organizați o plecare în week-end, o fi surpriza pe care o s-o devoalați chiar vineri înainte de plecare, partenerului. O să puteți recupera niște bani, poate și niște bunuri dacă ați câștigat un proces dar se poate și de bună voie să primiți ce-i al vostru, fără să ajungeți la tribunal.

Săgetător: Relația sentimentală o să fie mai intensă și o să puteți depăși orice obstacol, și s-o luați chiar de la zero. Vești bune legate de serviciu, poate veți lucra ceva în paralel, ca să aveți un buget mai consistent, cheltuielile sunt mari și nu mai e de ajuns salariul.

Capricorn : E o perioadă în care o să fiți văzuți mai des la evenimente mondene și o să vă faceți prieteni, relații cu care să vă întrețineți. Și la voi apar proiecte noi si o să vă simțiți atrași de unul la care veți lucra în colaborare și o sa fiți mai creativi decât de obicei și or să vină și banii.

Vărsător: O ieșire cu grupul la cafea v-ar elibera de stres și v-ar face ordine în gânduri, ați stabili niște priorități de viață personală. Se poate să găsiți o nouă vocație, să vă luați un alt job, să vă faceți remarcați prin ceva anume, care va fi amprenta personală.

Pești: Promite să vă meargă și vouă mai bine sufletește, poate întâlniți pe cineva care să vă înțeleagă și să vă iubească si o să vă pliați pe dorințele celuilalt. Voi vă pregătiți de o deplasare, poate ați găsit cazare mai ieftină pe undeva fie în țară, fie în afară. Disponibilitate aveti pentru ieșit, ca să spargeți rutina.

Vizualizări: 976

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: