Horoscop

Valabil pe 14 octombrie

Berbec: Apăr o serie de cheltuieli care or să vă dezechilibreze, oarecum, financiar, dar o să găsiţi rapid o finanţare. Întrevedere cu nişte parteneri de afaceri care vor să vă impună condiitile lor, dar nici voi n-o să vă lăsaţi mai prejos c-o să vreţi să fie totul echitabil.

Taur: O să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să v-atragă prin ceva seducător şi care-o să vă completeze frumos sufleteşte. O să ieşiţi la masă, la plimbare cu grupul de prieteni şi se poate lega o colaborare de timp liber care să vă destindă şi să devină o obişnuinţă, să faceţi acest lucru.

Gemeni: Vă faceţi curaj să ieşiţi la o-ntâlnire cu cineva care promite să vă fie alături, să porniţi într-o aventură de… o viaţă. Voi vă puteţi găsi un partener de afaceri, un sponsor şi să vă bucuraţi de câştiguri, să faceţi ca lucrurile să meargă pe bandă rulantă.

Rac : O să aduceţi un plus de prospeţime în relaţia de cuplu, ieşiţi la plimbare, la film, la spectacol - trebuie ruptă monotonia. Poate va-ngrijiți de gospodărie, faceţi nişte pregătiri în vederea musafirilor de mâine şi vă oferiţi şi un scurt răgaz să ieşiţi la cafea cu prietenii mai pe seara.

Leu: Se poate să găsiţi, întâmplător, nişte lucruri care să vă mobileze frumos interiorul şi să fie şi la un preţ rezonabil. Vă luaţi tot ce trebuie pentru casa şi familie şi o zbughiţi spre o zonă de agrement, să uitaţi de muncă, de rate şi de alte greutăţi ca să vă relaxaţi o zi, două.

Fecioară: Se observă rezultate favorabile la şcoală, la interviuri pentru un job şi o să aveţi succes şi la activităţile de grup.E posibil să luaţi nişte bani şi să vă socotiţi în aşa fel încât banii să vă permită şi o ieşire în lume, ca să mai şi respiraţi că v-or fi ajuns atât stres şi eforturi.

Balanță: Se poate să vă faceţi program de plimbare cu prietenii, ieşiţi la shopping, ca să vă faceţi şi aprovizionarea printre altele. O să luaţi o decizie referitoare la bani şi n-o să lăsaţi să vă mai scape nimic din lista de lucruri obligatorii pe care le-aveţi de bifat, dar nici la cele opţionale n-o să renunţaţi.

Scorpion: O excursie, un du-te vino v-ar da refresh total şi-ar aduce şi un plus de prospeţime în relaţia sentimentală, să mai existe şi un element-surpriză. Vă daţi întâlnire cu nişte prieteni care vor să vă implicaţi într-o activitate care să vă elibereze de stres şi să vă pună în valoare nişte calităţi.

Săgetător: E posibil să-ntâlniţi pe cineva cu care să vă simţiţi compatibili la o ieşire cu grupul după orele de program sau sâmbătă la plimbare. O să vă puteţi recalibra relaţia de cuplu, să deveniţi şi mai înţelegători faţă de partener c-oti fi fost prea extenuaţi în ultima vreme şi n-aţi mai avut timp de nimic.

Capricorn : Se poate să primiţi o invitaţie în alt oraş, poate plecaţi în altă ţară, într-un city-break şi o să vă bucuraţi de gestul partenerului. Vă faceţi timp s-ajungeţi şi pe la mondenităţi să vedeţi cum mai merge țara, ce se mai poartă, ce se cere şi cum vă poziţionaţi pe scara ierarhică.

Vărsător: E posibil să vă implicaţi în pregătirea unui eveniment care va avea loc mâine, poimâine, o fi o nuntă în familie. Sau poate un botez. Poate plecaţi de azi într-o vizită la rude, la prietenii din altă zonă şi o să vă bucuraţi de veştile bune, de inspiraţia pe care-o s-o aveţi, şi-o să puneţi în practică ideile când vă-ntoarceţi.

Pești: Se poate să câştigaţi nişte bani şi să faceţi nişte achiziţii pe care le amânaţi de multă vreme pentru că nu v-ajungeau banii. O stare de bine, de exuberanţa, poate vă fascinează prezenta cuiva, aflaţi o veste care vă entuziasmează şi o să vă schimbaţi atitudinea faţă de ceva sau de cineva.

Vizualizări: 1,062

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: