Horoscop

Valabil pe 31 octombrie

Berbec: Cineva dintr-o fostă relație vă dă târcoale și o să vrea să vă recucerească. Vedeți și voi ce vreți. Sunt câteva aspecte de pus la punct în relația cu partenerii de afaceri ca să nu aveți surprize, că nu predați la timp proiectul, produsul finit și n-o să vă luați banii.

Taur: Se poate să vă simțiți atrași de cineva care e pe structura voastră sufletească și o să vă întrețineți frumos. O să vă înțelegeți mai bine cu șefii dacă vă duceți la ei cu tot felul de idei ingenioase și o să aprecieze interesul vostru pentru progresul de la slujbă.

Gemeni: E posibil să faceți cunoștință cu cineva care vrea să se căsătorească și să vreți și voi același lucru. Se poate. Întrevedere cu cineva care vă propune o colaborare și dacă vă rămâne timp, o să vă dați acceptul pentru că așa funcționați cu joburi paralele.

Rac: O să vă bucurați de reușitele copiilor voștri, iar unii dintre voi se poate să deveniți părinți cât de curând. O să mai câștigați niște bani din altă sursă decât cea de la slujbă și o să vă descurcați mai bine în perioada asta, din punct de vedere financiar. O să vedeți.

Leu: Se poate să vă pregătiți de o plecare și să faceți o revizie a mașinii,  ca să vă asigurați că o să fiți în siguranță la drum. Sunt lucruri pe care vi le-ați propus mai de mult ca să le faceți pentru casă și acum o să vă faceți timp. Apelați și la banii din economii și o să vă puneți casa la punct.

Fecioară: O să vină în vizită cineva diseară și o să vă prindă bine să vă confesati, să cereți o părere, sau să-i dați voi un sfat musafirului. Comunicarea va face foarte bine. O să puteți rezolva anumite chestiuni care țin de acte, de școală, de examene și un transfer la alt serviciu sau în altă secție, par să fie niște avantaje la mijloc.

Balanță: Se poate să faceți un efort financiar să vă luați o mașină sau să-i aduceți unele îmbunătățiri celei pe care o aveți, asta din precauție. Se poate să aveți mai mult curaj să începeți o afacere pe cont propriu, să găsiți și un sponsor și să conduceți totul cu mână sigură, să vă asigurați succesul.

Scorpion: Aveți gânduri mari pentru weekend. Poate rezervați niște locuri de cazare și vă duceți cu prietenii și cu familia într-o stațiune de agrement. Se poate să primiți niște bani și să luați lucruri care vă fac plăcere pentru voi și ai voștri, să vă bucurați cu toții, că o să găsiți motive oricât de mici.

Săgetător: Se poate să primiți un cadou, să vă scoată cineva la o cafea. O să fie începutul unei frumoase povești de dragoste. O să vă caute cineva care vrea să stați de vorbă, să puneți țara la cale și să dați drumul unui proiect care poate fi cartea voastră de vizită, pentru că e anul vostru special.

Capricorn: Se poate să vă încercați șansele într-o competiție pentru ocuparea unei funcții și șansele chiar sunt de partea voastră. Vă alăturați unui grup care se ocupă de binele unor oameni aflați în impas și o să simțiți recunoștință din partea acelor oameni și satisfacție personală.

Vărsător: Poate vă pregătiți de o plecare cu treabă prin țară sau în străinătate și o să fie cu folos. Mai luați și o gură de oxigen. Se poate să ieșiți la rampă cu ceva care să vă aducă un plus de imagine și să vă reinventați pentru că dispuneți de un potențial care va ieși curând la suprafață.

Pești: Se pare că îi e dor cuiva de voi și o să ocazioneze o întâlnire să știe dacă își poate face planuri legate de voi sau să-și vadă de treaba lui, a ei. O să faceți monetarul să vedeți ce suma aveți în cont, ca să știți dacă puteți pleca pe undeva la sfârșit de săptămână sau o lăsați pe altădată când o să stați mai bine cu banii.

Vizualizări: 905

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: