Horoscop

Valabil pe 24 octombrie

Berbec: Se pare c-o să mai avanasați cu actele, fără de care nu vă puteţi lua casă, maşină ori altceva şi o să v-atingeţi obiectivele, o să vă descurcaţi frumos. Sănătatea trebuie ţinută sub control pentru că sunt accente amestecate şi-nseamnă că n-aţi avut grijă de voi, acum ar fi bine să luaţi totul în serios.

Taur: O să vă luptaţi pentru ofertele de job, de colaborare, se întrevăd bani serioşi şi chiar nu sunt de neglijat şi vă consultaţi cu familia să vedeţi ce e pentru voi. Încă mai e an bun de căsătorie şi, dacă sunteţi convinşi, o să vă fie uşor să vă-ntemeiați o familie.

Gemeni: Se poate că cheltuiţi nişte bani ca să vă schimbaţi maşina, să faceţi o rezervare pentru week-end la mare, la munte, şi să faceţi nişte investigaţii medicale. Or să vă scoată la un suc prietenii care au să vă comunice nişte lucruri importante şi care au legătură cu voi.

Rac: O să vă bucuraţi de revenirea cuiva care a dispărut o vreme din viaţa voastră poate pentru că nu v-aţi înţeles, sau a fost plecat cu treaba. Se poate să întâlniţi pe cineva care să întrunească mai toate calităţile pe care le doreaţi să le aibă fiinţa iubită.

Leu: Se profilează nişte câştiguri suplimentare şi, dacă lucrurile merg bine, o să mai prelungiţi un contract, două, să aveţi un confort financiar asigurat. Poate vă găsiţi o locuinţă în care să vă mutaţi şi o să începeţi o viaţă nouă, o s-aveţi copii la anul.

Fecioară: O să vă puneţi de acord cu nişte angajatori şi semnaţi un contract de muncă, chiar şi o colaborare şi o să vă sporiţi veniturile. Vă scoate cineva la masă în oraş şi o să puteţi lua în calcul o preocupare comună de timp liber, să vă relaxaţi.

Balanță: Se poate să încasaţi nişte bani şi să faceţi plăti ca să rezolvaţi problemele casei și să le luaţi alor voştri ce le trebuie. Relaţia sentimentală e mai agitată c-au apărut situaţii neprevăzute şi care cer soluţii rapide și o să fie consum nervos, emoţional.

Scorpion: O să luaţi diverse lucruri pentru casă din banii strânşi, poate şi zugrăviţi, daţi comanda pentru mobilier şi puneţi casa la punct. Se poate să vă acordaţi un plus de atenţie şi daţi refresh înfăţişării, vă duceţi şi la doctor dacă e nevoie, să vedeţi cum se prezintă organismul.

Săgetător: Aţi putea primi o recompensă bănească şi să daţi o raită pe la magazine, să luaţi ce vă trebuie pentru casa şi familie, să completaţi golurile. Voi se poate să vă gândiţi la legalizarea relaţiei şi chiar să se-ntâmple acest lucru cu Jupiter, guvernatorul zodiei voastre, chiar la voi în Săgetător.

Capricorn: O să găsiţi nişte aliaţi cu care să porniţi la drum într-o afacere şi să meargă totul destul de bine, chiar dacă în ritm mai lent, dar susţinut. Cu partenerul de cuplu va trebui să vă puneţi de acord în anumite privinţe şi să luptaţi pentru menţinerea echilibrului în relaţie.

Vărsător: Se rezolvă nişte lucruri care v-au ţinut pe loc şi-o să puteţi avansa din punct de vedere profesional, să ajungeţi în top, să vă bucuraţi de notorietate. O să încasaţi nişte bani şi ca atare o să vă puteţi mişca mai uşor, să ieşiţi după-amiezele pe câte undeva, să vă destindeţi.

Pești: Vă oferă cineva un job şi, dacă vă doreaţi o schimbare, e de încercat dar dacă nu sunteţi pregătiţi, lăsaţi pe anul viitor c-o să fiţi mai pregătiţi atunci. Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu şi veţi pune capăt tensiunilor din ultima vreme pentru că vreţi, normal, să fiţi fericiţi.

Vizualizări: 844

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: