Horoscop

Valabil pe 5 noiembrie

Berbec: Or să vă contacteze nişte oameni de afaceri care vor să lucraţi împreună şi faceţi lucrurile de calitate extra. O să le cereţi şefilor nişte lucruri de care-aveați nevoie, printre care şi bani şi o să vă spuneţi şi punctul de vedere care s-ar putea să conteze şi să se schimbe ceva în favoarea voastră.

Taur: Vă duce dorul cineva care vrea să vă şi vedeţi că are să vă ofere un cadou, poate va face şi vreo mărturisire, e ceva inedit. O s-aveţi multe de rezolvat, dar o să daţi de oameni serviabili care-or să vă scutească de ce e mai greu şi o să vă mai rămână şi vouă timp de respiro, diseară.

Gemeni: Se-anunţă o serie de proiecte la serviciu care vă pot asigura un venit suplimentar şi s-o duceţi mai bine din punct de vedere financiar. Relaţia cu partenerul de cuplu vă poate aduce echilibru în viaţa de familie, iar dacă nu v-aţi căsătorit aţi putea bifa şi acest aspect - e an bun de mariaj.

Rac: O să mai luaţi câte ceva pentru interiorul locuinţei, să aveţi poate şi un confort vizual, să va-ngrijiți de latura estetică. Se poate să vă reuşească un proiect de suflet şi să adunaţi de-acolo nişte bani în plus şi o să fie şi satisfacţie profesională c-aveţi nevoie de o validare din partea şefilor.

Leu: Vă puteţi îndrăgosti de cineva care-apare din senin şi relaţia să fie de durată pentru c-o să fiţi compatibili. Se poate să cheltuiţi nişte bani ca să reparaţi una alta pe-acasă şi poate că şi maşina are nevoie de o revizie. şi iarăşi o să scoateţi nişte bani din buzunar.

Fecioară: Poate primiţi cadouri de casă nouă, vă ocupaţi de o reamenajare, comandaţi diverse lucruri care să se potrivească perfect interiorului. O s-aveţi rezultate bune la şcoală, se poate şi copiii voştri să-şi aleagă nişte materii care le plac şi în care excelează şi să meargă totul ca pe roate, să aibă succes.

Balanță: Vi se poate mări salariul sau poate lucraţi în paralel la ceva care v-ar aduce bani în casă şi o să fie convenabil. Se poate să vă cumpăraţi ceva scump, casă, maşina, mobilă, aparatură ultraperformantă, şi să faceţi, eventual, un credit dacă e aşa costisitor ce vă trebuie.

Scorpion: E posibil să primiţi un plus salarial, poate vi se dă vreo primă sau sunt bani dintr-o colaborare. E momentul să vă reinventaţi, să daţi drumul proiectelor noi şi să puneţi în aplicare o idee, să găsiţi şi sponsori şi să mai renunţaţi la lucrurile care vă storc de energie.

Săgetător: Se pare că v-aţi mai gândit şi la voi să daţi refresh total, să vă duceţi la tuns, la stilist, să vă luaţi alte haine s.a.m.d. O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva, de veştile bune pe care-o să le primiţi şi de invitaţiile pe la diverse sindrofii sau ca să plecaţi într-o excursie în week-end.

Capricorn: Poate primiţi o ofertă de lucru şi s-ar putea să vă surâdă ideea, c-aveţi de gând să mai schimbaţi ceva, chiar şi serviciul. Poate aveţi de făcut nişte plăti şi o să scoateţi şi din fondul de rezervă, c-or fi unele neprevăzute care ies din bugetul lunar, dar o să vă descurcaţi.

Vărsător: E cineva care vrea să vă cunoaşteţi mai bine şi o să vă întreţineţi la o cafea, schimbaţi impresii şi vedeţi dacă e chimie sau nu între voi. Se poate să plănuiţi o plecare într-un city break sau prin ţară pe undeva, numai să luaţi aer, să vă-ndepartați de lucrurile care vă reactivează stresul.

Pești: O să semnaţi nişte acte care-or să vă ofere posibilitatea să lucraţi acolo unde vă doriţi sau să vă mutaţi dacă v-aţi schimbat domiciliul. O să le cereţi şefilor nişte lucruri de care-aveați nevoie, printre care şi bani şi o să vă spuneţi şi punctul de vedere care s-ar putea să conteze şi să se schimbe ceva în favoarea voastră.

Vizualizări: 816

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: