Horoscop

Valabil pe 26 noiembrie

Berbec: Vă caută cineva de prin alt oraş şi dacă n-aveţi chef de ieşit din casă, deşi nu pare, îl chemaţi pe om pe la voi. Se pot rezolva chestiune care ţin de o relaţie de cuplu fragilă şi să vă armonizaţi de-aici încolo, şi să aveţi grijă să nu mai ajungeţi în impas.

Taur: Se poate să aflaţi despre o ofertă de lucru şi vă faceţi o idee despre avantajele mai altfel de muncă. Apare cineva hotărât să vă cucerească şi poate va prinde pe un gol sufletesc şi-o să intraţi pe lungimea de undă a partenerului de dialog şi să rezonaţi că lumea.

Gemeni: O să vă pliaţi pe dorinţele partenerului de viaţă şi o să-i respectaţi dorinţele, o să vă duceţi acolo unde a visat de mult. Se poate să vă caute acea persoană căreia i-aţi promis un răspuns că să ştie dacă sunteţi de acord să fiţi împreună să va-ntemeiati o familie sau nu acum.

Rac: Se poate să vă treziţi cu nişte reproşuri din partea cuiva care vede c-aţi greşit la un moment dat şi relaţia a avut de suferit. O să cheltuiţi nişte bani pentru ai voştri c-o să intraţi în economiile pe care le-aţi strâns tocmai ca să-i scoateţi la plimbare, la distracţie, să vă bucuraţi de viaţă.

Leu: Poate vă gândiţi şi voi la o escapadă turistică, un dus-întors rapid şi poate şi prietenii au acelaşi plan să daţi o raită prin împrejurări. Sfera sentimentală e luminată frumos şi e posibil să vă pice cu tronc cineva, sau poate relaţia e atât de avansată ca vă gândiţi la căsătorie.

Fecioară: Or să vă invite nişte rude care sărbătoresc ceva şi o să vă facă bine să vă duceţi c-aveţi multe de împărţit. V-aţi propus să fiţi mai economi dar să ieşiţi totuşi pe-afară, să profitaţi de timpul liber şi să vă recreaţi cu ai voştri, fără regim de austeritate - strict, sec.

Balanță: Se poate să vină cineva de la drum şi să rămână şi peste noapte dacă nu se duce mâine la serviciu. E cineva care nu mai poate de dorul vostru şi o să se vadă dacă şi voi simţiţi la fel şi o să faceţi cumva, în stilul vostru diplomat, să afle ce şi cum.

Scorpion : Se pare că le-aţi rămas datori copiilor cu o plimbare, o ieşire în parc, la film, şi o să vă achitaţi onorabil. O să va-ncarcati, frumos, energetic de la cei pe care-i întâlniţi şi o să aveţi o rezervă serioasă pentru o bună bucată de vreme de aici încolo - o să reactivaţi multe dintre relaţiile amicale, profesionale.

Săgetător: E posibil să apară cineva care să vă facă viaţa mai frumoasă şi să vă reinventaţi, să daţi un nou semns traiului vostru de zi cu zi. Întâlniri şi anunţate şi neanunţate, o să fie o surpriză continuă şi o să vă prindă bine să revedeţi oameni cu care-aveti ce împărţi.

Capricorn: Se-ntâmplă ceva prin oraş şi o să fiţi şi voi de față în calitate de martori - ai schimbării - apar lucruri noi. Or să vă caute niște prieteni care au nevoie de o vorbă bună de la voi, să contribuiţi poate cu o părere, o strategie şi să vă consolidaţi relaţiile amicale.

Vărsător: Poate vă duceţi la o petrecere şi atmosfera o să fie pe gustul vostru, o să fie revigorant. O să vă duceţi în vizită, mai faceţi o plimbare şi vă bucuraţi de revederea unor oameni care înseamnă mult pentru voi, şi o să fie un balsam sufletesc.

Pești: Se poate să vi se mulţumească în mod public pentru nişte reuşite de ultimă oră, dar la care aţi muncit -poate- ani buni. Vă mobilizaţi cu uşurinţă s-o porniţi spre un prieten, o rudă care va invită în alt oraş c-aveţi disponibilitate pentru prieteni, familie şi sunteţi şi amatori de plimbare.

Vizualizări: 901

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: