Horoscop

Valabil pe 26 decembrie

Berbec: Dacă auziţi o chemare spre alte zări, către o nouă viziune, idee, plan sau chiar alt loc în care să trăiţi, acordaţi-i atenţie, este ceea ce ar putea schimba în mod miraculos realitatea voastră. Acesta este momentul unui nou start în viaţă pentru voi.

Taur: Mai multă consistenţă în ceea ce priveşte parteneriatele, partajele, resursele comune cu alţii. Încheiaţi nişte capitole care au fost păguboase şi/sau dureroase, chiar dacă asta presupune să renunţaţi la ceva ce credeţi că vi se cuvine din punct de vedere material.

Gemeni: Un moment de bilanţ în relaţii şi parteneriate, imaginea publică şi rezultatele în plan social. E momentul să decideţi cu cine mergeţi mai departe şi cum. Vi se deschid noi orizonturi şi perspective, dacă sunteţi dispus să lăsaţi o parte din trecut în urmă.

Rac: Aceste zile pot fi o trambulină care vă aruncă într-un spaţiu mult mai ofertant şi expansionat, în ceea ce priveşte cariera şi munca zilnică. Pentru asta, e nevoie să săriţi. Ceva ştiţi că trebuie să se schimbe, că lucrurile nu mai pot continua aşa, iar dacă vă asumaţi riscul de a fi judecat şi dacă sunteţi dispus să lăsaţi în urmă ceva nefuncţional, veţi reuşi.

Leu: Schimbare de percepţie, înnoire a viziunii, renunţare la puncte de vedere limitative, deschidere spre noi orizonturi. Fiţi atent la semnalele primite, la revelaţiile şi deschiderile care apar. Fiţi atent, de asemenea, la proiectele noi în care doriţi să vă implicaţi.

Fecioară: Toate credinţele despre ce meritaţi şi nu meritaţi, despre ce poate fi primit uşor şi ce nu v-au adus în punctul de a percepe nevoia sub multe forme ale ei. Vă deschideţi şi permiteţi să primiţi mai mult, din surse pe care le ştiţi şi din cele pe care nu le ştiţi încă.

Balanţă: Vă creşte brusc pofta de învăţat sau începeţi să deveniţi curios despre cei din jur. Oricum, începeţi să vedeţi ce nu aţi văzut, inclusiv oamenii şi relaţiile le percepeţi altfel, şi începeţi să schimbaţi abordarea multor aspecte ale vieţii. Nu e exclus să cunoaşteţi o persoană fascinantă sau ca partenerul să vă fascineze cu o propunere.

Scorpion: Se deschide o arie nouă de posibilităţi în ceea ce priveşte afacerile, câştigurile din muncă proprie, mijloace de valorizare a propriilor talente şi calităţi. Dacă renunţaţi la rolul de victimă, astăzi puteţi vedea un nou culoar de lucru. O nouă abordare devine disponibilă, ceea ce schimbă întreg contextul.

Săgetător: E important să fiţi atent la tot ce simţiţi şi vi se revelează acum, mai ales că este un moment cu un puternic potenţial de înnoire, schimbare şi reinventare. Aveţi nevoie de ceva nou ca de aer. Şi nu va întârzia să apară, acel proiect, hobby sau experienţa care să vă readucă entuziasmul şi pofta de viaţă.

Capricorn: Are loc un declic în conştiinţă, o revelaţie puternică, o experienţă extrasenzorială sau descoperirea unei metode prin care să eliberaţi o mulţime de convingeri limitative şi resentimente care v-au blocat. În orice caz, puteţi ieşi revigorat, vindecat şi eliberat din această perioadă.

Vărsător: E un context bun pentru a lărgi graniţele în acest segment de viaţă şi a vă expansiona prin noi începuturi nonconformiste, mai ales că în ultima vreme v-aţi cam simţit constrâns şi limitat în multe forme. Acum e momentul să recunoaşteţi de cine v-aţi ataşat.

Peşti: Se activează zona carierei, autorităţii şi puterii, pentru a deschide o nouă uşă. Uitaţi-vă ce anume simţiţi să faceţi, dar vă opriţi din cauza unor cutume, judecăţi de valoare sau puncte de vedere împrumutate. Atitudinea înţeleaptă acum este curajul, nonconformismul şi asumarea propriului drum.

Vizualizări: 779

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: