Horoscop

Valabil pe 19 decembrie

Berbec: E posibil să luaţi mai devreme salariul sau prima de Crăciun sau or fi nişte bani suplimentari, sau nişte bonuri valorice. Se poate să prindeţi nişte reduceri şi să plecaţi într-o vacanţa cu ai voştri, sau poate v-aşteaptă cineva în străinătate, să-i faceţi o vizită, să locuiţi chiar o vreme acolo.

Taur: Relaţia cu anturajul capăta noi valenţe şi o să ieşiţi pe la evenimente, în excursii. O să vă simţiţi în elementul vostru în relaţia de cuplu, s-au topit asperităţile, e o mai bună înţelegere şi se poate să vă gândiţi la căsătorie, dacă n-aţi făcut pasul.

Gemeni: Poate puneţi încă o dată pe hârtie ce vă trebuie de crăciun şi vă duceţi şi la shoping să faceţi aprovizionarea. O s-ajungeţi la un consens cu partenerii de afaceri şi o să daţi drumul proiectelor noi din ianuarie, dacă o să semnaţi contractul, până la sfârşitul anului.

Rac: E momentul să vă îngrijiţi de sănătate şi să vă ţineţi şi de capul alor voştri să ia un tratament, să meargă la control. O reuşită în plan financiar, o să vină banii pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi o să vă sfătuiţi cu ai voştri în privinţa destinaţiei acestor bani.

Leu: O să faceţi echipă cu partenerul de cuplu şi o să terminaţi toate treburile care vă ţineau ocupaţi, să vă eliberaţi odată. Se pare c-o să recuperaţi banii pe care-i dăduserăţi cu împrumut unor prieteni şi poate-i puneţi la păstrare într-un cont, dacă vă descurcaţi cu ce aveţi.

Fecioară: Se pare c-o să le luaţi alor voştri tot ce v-au cerut, măcar acum să se bucure fiecare de lucrurile preferate. O s-aveţi curajul să le cereţi şefilor nişte înlesniri ca să faceţi treaba şi mai bună la serviciu, să scăpaţi de nişte constrângeri ca să treceţi la alt nivel profesional.

Balanță: Apare cineva cu o ofertă de nerefuzat de anul nou şi poate vă schimbaţi programul, ca să vă puteţi duce acolo unde va invita. Se pare c-o să tot bateţi drumurile până să rezolvaţi şi chestiuni de serviciu, dar şi pentru casa, îi mai ajutaţi şi pe părinţi, la o adică dacă nu se descurcă.

Scorpion: Apăr o serie de lucruri, chiar dacă mărunte, dar care să vă facă să fiţi fericiţi, apreciaţi de cei din jur. O sumă de bani tot o să luaţi, dacă nu pe toţi cei care ştiaţi că-i aveţi de luat şi vă faceţi socoteli să faceţi în aşa fel încât să v-ajungă pentru toată lista de lucruri obligatorii.

Săgetător: O să luaţi nişte bani şi-o să daţi o raită pe la magazine să alegeţi cele mai potrivite cadouri pentru ai voştri. Noutăţi în sfera sentimentală, va caută cineva care vrea să petreceţi sărbătorile şi o să vă bucuraţi pentru că şi voi de-abia aşteptaţi să vă sune , să vină.

Capricorn: Poate faceţi comanda pentru nişte lucruri pentru casa, mobilă, aparatura, să fie totul nou de sărbători. Încă va mai bate gândul să vă luaţi o casă, dar va trebui să întruniţi şi nişte condiţii să vi se aprobe creditul ipotecar, că n-oţi fi strâns toţi banii s-o puteţi cumpăra.

Vărsător: Poate va trebui să cheltuiţi nişte bani ca să reparaţi maşina, să-i aduceţi unele îmbunătăţiri, să fiţi în siguranţă la volan. Se poate să aflaţi unde-o să plecaţi de anul nou, cine va invita şi cât o să staţi - oricum, o să vă consultaţi cu perechea de cuplu, ca să vă sincronizaţi.

Pești: Se poate să vă invite cineva să lucraţi împreună din ianuarie şi dacă va-ntelegeti în toate privinţele o să vă daţi acceptul. O să puneţi de o parte nişte bani după ce o să achitaţi datoriile mari, să încheiaţi anul fără nicio restantă, cel puţin aşa ar fi de dorit.

Vizualizări: 849

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: