Horoscop

Valabil pe 18/19 ianuarie

Berbec: O să fiţi în centrul atenţiei prin ceva care poate fi amprenta personală şi o să primiţi un premiu, o recompensă chiar şi verbală şi-o să vă bucuraţi. O să vă mobilizaţi din mers s-o porniţi spre o destinaţie turistică şi să rămâneţi o zi, două cât va ţine buzunarul.

Taur: Poate vi se propune ceva nou de lucru, dar e posibil să nu fiţi întru totul de acord şi să negociaţi, să nu fie o treaptă mai jos, atenţie! Apare cineva care vrea să faceţi echipa, să formaţi un cuplu, să vă căsătoriţi, poate şi pentru că vă doriţi copii, să fie şi mai plină viaţa voastră.

Gemeni: Vă pregătiţi de o colaborare, de la care aveţi mari aşteptări, c-aveţi nevoie de mai mulţi bani în perioada asta. O s-aveţi ocazia să lichidaţi un conflict şi să continuaţi o relaţie care vă alimentează frumos sufleteşte.

Rac: Întâlnire cu cineva de care o să vă lege o prietenie, ori poate o relaţie sentimentală, oricum o să va-ntelegeti cât se poate de bine. Se poate să primiţi o numire-n funcţie, un titlu, luaţi un examen important şi o să fie o upgradare, o să atingeţi un alt nivel, de care să fiţi încântaţi.

Leu: Puteţi pleca de azi într-o excursie, dar e bine să verificaţi starea maşinii, dacă vă suiţi la volan şi aveţi mult de condus. Vă puteţi implica într-un nou proiect şi să fie un crescendo de lună viitoare, să vă bucuraţi de un alt statut financiar, s-aveţi un nivel de trăi mai bun.

Fecioară: Pot apărea surprize la capitolul - deplasare - dacă plecaţi pe undeva şi să luaţi un alt mijloc de transport, să vă ia prietenii cu ei. Voi vă aliaţi cu nişte oameni pricepuţi, la treabă şi o să munciţi cot la cot cu ei să faceţi ceva de calitate, să vă găsiţi şi în continuare ceva de lucru, nişte colaborări.

Balanță: O ieşire diseară la distracţie, într-un club v-ar prinde bine de tot şi aţi relua vechi prietenii, aţi ieşi mai des la socializare. Poate se aşteaptă un răspuns cu da, ori ba, referitor la un accept legat de un job care vi s-ar potrivi mănuşa, nu însă şi banii.

Scorpion: Se poate să se ivească ceva neaşteptat şi s-o porniţi la drum pentru că v-aşteaptă cineva şi sunteţi şi voi la fel de nerăbdători să vă vedeţi. Vouă vi se pot plăti nişte ore suplimentare, să luaţi o restantă de anul trecut, s-apara un cumul de sume şi să faceţi o rezervă, un capital, de care să nu v-atingeţi o vreme.

Săgetător: Voi păreţi a fi într-o dispoziţie de plimbare şi o să vă alăturaţi unui grup, să plecaţi în excursie, la schi, la distracţie. O să vă mai gândiţi până luni dacă vă-ncumetati la un proiect de anvergură, sau mai amânaţi un pic până vă eliberaţi de restul treburilor, deloc puţine la număr.

Capricorn: Se poate să vă coste mai mult decât aţi estimat reparaţia maşinii, or mai fi şi asigurări de achitat şi o să fie prea mult de plătit. Se poate să intraţi la cheltuiala c-aveţi taxe, impozite de plătit, poate plecaţi şi în excursie şi o să le faceţi pe plac alor voştri pentru că merită.

Vărsător: O să vă puteţi implica într-un proiect care v-aduce bani şi se poate să vă mai deschidă nişte uşi, să vă extindeţi. Aveţi idei, iniţiative şi de muncă şi de distracţie şi o să-i adunaţi la un loc pe cei care sunt pe lungimea voastră de undă şi vă susţin, fiecare cum poate.

Pești: Poate-o să luaţi parte la o competiţie fie pe linie profesională, fie cu prietenii, într-o staţiune de agrement, sau mai pe lângă casă. O să vă luați haine noi, mai schimbaţi câte ceva şi la înfăţişare şi o să vă pregătiţi de o relansare, c-aveţi un proiect de lansat la apă.

: Poate-o să luaţi parte la o competiţie fie pe linie profesională, fie cu prietenii, într-o staţiune de agrement, sau mai pe lângă casă. O să vă luați haine noi, mai schimbaţi câte ceva şi la înfăţişare şi o să vă pregătiţi de o relansare, c-aveţi un proiect de lansat la apă.

: Poate-o să luaţi parte la o competiţie fie pe linie profesională, fie cu prietenii, într-o staţiune de agrement, sau mai pe lângă casă. O să vă luați haine noi, mai schimbaţi câte ceva şi la înfăţişare şi o să vă pregătiţi de o relansare, c-aveţi un proiect de lansat la apă.

Vizualizări: 1,084

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: