Horoscop

Valabil pe 5 februarie

Berbec: Vi se pune din greu răbdarea la încercare, dar nu înseamnă că nu se mai întâmplă. Aveți răbdare și nu renunţați la scopul cel mai înalt, oricât de mult ar dura. Există un timp pentru toate, deci inclusiv pentru materializarea visului, doar că nu coincide perfect cu programarea voastră.

Taur: Continuați ce ați început fără să ţineți cont de multele oprelişti care vin de la oameni nervoşi şi irascibili din preajmă. Nervii lor sunt motorul principal de energie: pentru a le arăta că sunteți capabil de ceea ce ei pun sub semnul întrebării, deveniți mult mai concentrat pe scopul cel mare.

Gemeni: Priviți la partenerul de suflet ca şi cum ar fi reflexia personală, pentru că cine se asemănă se adună. Sunteţi foarte asemănători din multe puncte de vedere, fie că e vorba de calităţi, fie că e vorba de defecte.

Rac: Acceptați ideea că ați pierdut, iar acest final nu e o înfrângere, ci o mare dovadă de înţelepciune, pentru că aşa nu mai consumați inutil timp şi energie pentru ceva care nu mai are rost să continue. Stăpâniți bine cuvintele, iar o discuție lămuritoare de afaceri v-ar putea furniza un oarece profit.

Leu: Ca să puteți ajunge la un vis, uneori e nevoie să îmbrăcați o haină care nu vă reprezintă. O faceți pe leul când, de fapt, sunteți un mieluşel; o faceți pe durul și sunteți, în realitate, un sensibil, dar e nevoie şi de astfel de atitudini false din când în când, pentru a lăsa o altă impresie.

Fecioară: Aveți nevoie de linişte pentru a vă asculta conştiinţa. E acolo o voce care nu se aude tot timpul din cauza vacarmului cotidian în care trăiți sau, poate, nu i-ați acordat suficientă atenţie, ori nu ați auzit-o întotdeauna foarte clar, dar azi e mult prea sonoră şi prea puternică pentru a o mai ignora.

Balanţă: Sunteți în faţa unui proiect nou ce vă entuziasmează, de aceea investiți toate resursele de inspiraţie şi de creativitate în el. La asemenea investiţie de energie, e normal să apară repede şi rezultatele foarte bune, ca atare vă implicați trup şi suflet şi măriți pasul, ca să primiți laudele visate.

Scorpion: Concentrați-vă pe dorinţele celor care vă sunt alături, pentru că deţineți soluţia problemelor lor. Vă dedicați binelui altora cu inima deschisă, bucuros că puteți fi de ajutor. E un motiv de satisfacţie să descoperiți că puteți fi salvatorul lor, că ştiți ce nu ştiu alţii să facă sau că deţineți informaţiile necesare.

Săgetător: Aveți curajul să visați şi să planificați viitoarele proiecte, pentru că inspiraţia de acum e infinită şi generatoare de succes. Abundenţa se resimte în orice plan: abundenţa financiară, abundenţa de idei, abundenţa de soluţii, aşa că profitați pentru a da naştere unor planuri extraordinare pentru viitor.

Capricorn: Dați piept cu tot felul de limite sau interdicţii şi unde-i lege nu-i tocmeală! Respectați regulile impuse de autorităţi sau de cei mai puternici, ca să nu vă treziţi cu urmări nedorite. La baza acestora se află documente sau dovezi incontestabile ce sună ultimativ, deci, aveți mare grijă.

Vărsător: Iertarea poate fi nemărginită, ca atare oferiţi-vă acest mare dar divin: capacitatea de a ierta pe cei care v-au greşit cu ceva. Sunteți încărcat de o energie nouă și vreți să uitați ceea ce v-a deranjat în ultima perioadă.

Peşti: Piedicile care se ivesc acum nu au legătură cu dumneavoastră, de aceea devine frustrant că bateţi pasul pe loc din cauza celor care vă taie elanul. Insistați, luptați, pentru că aveți ghinionul de a atrage alături doar oameni pesimişti care nu fac altceva decât să se plângă.

Vizualizări: 963

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: