Horoscop

Valabil pe 3 februarie

Berbec: Astăzi sunteţi mai deschis către contactul cu prietenii care eventual vă pot deveni şi colaboratori într-un proiect important pentru voi pe care intenţionaţi să-l demaraţi. Aveţi tendinţa de a vă orienta către noi demersuri, lăsând în urmă ceea ce nu a funcţionat aşa cum v-aţi dorit, acceptaţi idei şi abordări inedite.

Taur: Puteţi face impresie în cercurile voastre sociale prin deschiderea pe care o manifestaţi către nou, abordări originale şi spirit camaraderesc. Se simte că puneţi tot sufletul în rezolvarea activităţilor cotidiene, inclusiv cele legate de locul de muncă.

Gemeni: Azi este o zi potrivită pentru a vă ocupa în mod activ de ceea ce vă face plăcere şi de a explora teritorii noi, fie că sunt ele fizice, fie că vorbim de domenii spirituale. O mică excursie alături de prieteni, o dezbatare despre cele mai noi descoperiri vă pot aduce cea mai mare satisfacţie.

Rac: Vă preocupă subiecte foarte personale şi profunde, care se referă la relaţiile cu persoanele cele mai apropiate, la familie sau la ceea ce vă creează centrul vostru de referinţă în viaţă şi faţă de care e greu să vă menţineţi detaşat emoţional.

Leu: Zona partenerială este astăzi în centrul atenţiei, iar maniera în care vă exprimaţi este deschisă şi prietenoasă. În general veţi căuta compania persoanelor cu care aveţi ce vorbi, cu viziuni şi convingeri progresiste şi veţi putea să îmbinaţi armonios imaginaţia cu puterea discursului.

Fecioară: Energia şi atenţia se îndreaptă astăzi către locul de muncă şi activităţi zilnice, care vă pot aduce surse de venit, şi vă angajaţi cu toată forţa în punerea lor în practică. Aveţi curajul de a încerca tot ce n-au încercat alţii, sunteţi dispus să experimentaţi, chiar să investiţi.

Balanţă: Astăzi este o zi potrivită pentru activităţi creative, dar şi recreative, şi ideal ar fi să o petreceţi în compania celor care vă fac să vă simţiţi în largul vostru, care sunt nonconformişti. Puteţi să vă folosiţi de această energie debordantă pentru a dezvolta un hobby, a crea ceva original.

Scorpion: Puţină reflecţie, meditaţie şi ascultarea vocii intuiţiei vă vor ajuta astăzi să găsiţi soluţii dintre cele mai neaşteptate legate de planurile pe care le aveţi în legătură cu casa sau cu familia. Petrecerea timpului alături de cei dragi va fi o adevărată plăcere, dacă veţi reuşi să vă oferiţi spaţiu şi mai multă senzaţie de libertate unii altora.

Săgetător: Sunteţi mai sensibil la problemele altora şi aveţi energia necesară să vă implicaţi trup şi suflet într-un demers umanitar. Sunteţi implicat puternic emoţional, dar veţi găsi o modalitate controlată şi practică de a ajuta. De asemenea, ziua se anunţă cu multe deplasări, dar pe distanţe scurte pentru a vă întâlni cu prieteni.

Capricorn: Statutul financiar este o precupare a acestor zile şi veţi găsi cumva o modalitate originală de a aborda această temă importantă pentru voi, şi care vă va conferi sentimentul de încredere în forţele proprii. Este drept că tot acum vreţi să mai schimbaţi câte ceva pe acasă, să mai împrospătaţi atmosfera.

Vărsător: Astăzi vă puteţi manifesta mai mult decât de obicei latura nonconformistă, inclusiv în ceea ce priveşte conceptele şi imaginea pe care o aveţi despre credinţă şi spiritualitate. În chestiunile legislative, veţi investi maximum de energie pentru a găsi soluţii inovative.

Peşti: Chiar dacă veţi avea o tendinţă de a vă izola puţin de agitaţia zilnică, este totuşi un moment favorabil pentru un puternic proces introspectiv controlat, ocazie în care să exploraţi cele mai întunecate unghere ale sufletului.

Vizualizări: 1,056

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: