Horoscop

Valabil pe 10 martie

Berbec: Se poate să apăreţi în public cu ceva care să vă onoreze şi să fie un câştig de imagine, să străluciţi. O s-aveţi un feed-back de la fiinţă de care sunteţi îndrăgostiţi, vedeţi cu ce moneda va răspunde, şi în ce etapă a relaţiei vă aflaţi.

Taur: E posibil să revină cineva cu care-aţi fost într-o relaţie, cu gânduri bune şi să reîncepeţi o relaţie care să vă facă fericiţi. Voi o să vă simţiţi în elementul vostru pentru că va-mpacati cu situaţia în care vă aflaţi, de unde până acum nu vă convenea şi o să fie un confort afectiv.

Gemeni: Vi se propune un job, poate vă-ntâlniţi cu un om de afaceri care vine cu o ofertă care vi s-ar potrivi - vedeţi cum staţi. Se poate să luaţi parte la un eveniment festiv şi să aveţi şi cota voastră de glorie, o să vă faceţi remarcaţi prin ceva care poate fi rampa voastră de lansare.

Rac: O să cheltuiţi nişte bani ca să le faceţi cinste alor voştri, tot e sărbătoare şi o să vă strângeţi cu toţii la masa de duminică. O să reglaţi o situaţie partenerială, ca să va-ntelegeti şi mai bine în relaţie, să fie armonie şi să vă puteţi vedea liniştiţi de viaţă de cuplu.

Leu: O să şi primiţi cadouri, şi o să şi oferiţi ceva, în semn de prietenie, de respect, sau o fi o dovadă de dragoste, de ziua femeii. Întâlniri cu prieteni pe la evenimentele din oraş, or fi ceva aniversări, şi o să vă prindă bine să consolidaţi nişte relaţii care v-ar propulsa în carieră.

Fecioară: Se poate s-apara abia acum cineva care v-a abordat în vederea unei relaţii la un telefon, sau în reţelele de socializare şi-acum să vă şi întâlniţi. O bucurie, c-o să revedeţi nişte oameni cărora le-aţi dus dorul şi poate veţi continua o activitate care v-a adus cândva beneficii.

Balanță: Prietenii v-au pregătit nişte surprize care-or să vă umple inima de bucurie, e sarbatoare-e ziua femeii! Se reuneşte familia cu un prilej anume, tot e duminică, e şi sărbătoare, şi o să puneţi la cale nişte evenimente festive la care va contribui fiecare cu câte ceva.

Scorpion: Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să va-nsoteasca în viaţă pentru că sunteţi compatibili - şi-o să fiţi împliniţi sufleteşte. E de ieşit pe afară la socializare ca să vă mai vedeţi cu unul, cu altul să relaţionaţi în vederea unor preocupări extraprofesionale, să vă consolidaţi poziţia la nivel de grup.

Săgetător: Se poate s-aveţi musafiri şi să petreceţi câteva ore bune împreună şi să vă faceţi planuri de vacanţă, să desfăşuraţi activităţi comune. Se poate să fiţi mai cheltuitori decât de obicei, dar vreţi să fiţi generoşi, să le faceţi surprize plăcute alor voştri, pentru că e o nevoie interioară.

Capricorn : O să vă caute cineva care vrea să fiţi împreună şi o să ştiţi de la prima vedere ce e de făcut, dacă simţiţi ceva, sau nu. O invitaţie neaşteptată, poate va scoate-n oraş cineva, se poate şi mai departe de casă, şi să vă-ntoarceţi la noapte, ori poate mai rămâneţi dacă vă luaţi nişte zile libere.

Vărsător: Se poate să le-ntoarceti vizita unor rude apropiate, poate copiii, nepoţii, v-au rugat mai demult să faceţi ceva împreună şi acum sunteţi dispuşi, vă găsiţi timp pentru aşa ceva. Se poate s-aveţi o sărbătoare în familie şi să vă strângeţi la masă cu toţii, să chefuiţi şi să-i chemaţi şi pe prieteni c-aveţi multe de împărtăşit.

Pești: E posibil să-ntâlniţi pe cineva într-un cerc de prieteni şi să va-ndragostiti, sau să vă reindragostiti de partenerul de cuplu. Se pot întâmpla cele mai neaşteptate lucruri şi să apară cineva cu care o să-mpărţiţi restul vieţii, să aflaţi o veste bună despre un copilaş, sau altceva care să v-aducă bucurie.

Vizualizări: 1,052

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: