Horoscop

Valabil pe 5 martie

Berbec: O să intraţi la cheltuiala c-aţi găsit lucruri frumoase de cumpărat atât pentru casa cât şi pentru voi, ceva de-mbracat, de-ncaltat. Voi sunteţi într-o continuă transformare de look deocamdată, şi o să mai umblaţi şi la celelalte aspecte legate de viaţă de familie şi de serviciu.

Taur: Se poate să legalizaţi, în sfârşit, nişte acte şi să căpătaţi un alt statut, să treceţi la alt nivel de salarizare. Or să vă intre nişte bani, dar o să şi cheltuiţi, c-aveţi de făcut vreo rezervare pe undeva pentru week-end, sau vă duceţi de paşte pe alte meleaguri.

Gemeni: Vi se propune o funcţie, poate fi o ofertă mai veche pe care or s-o reînnoiască şefii c-o fi nevoie de voi acolo. Se ivesc promisiuni de bani şi o să vă luaţi acele lucruri de care-aveati mare nevoie şi o să eliminaţi, pe cât posibil, datoriile, dac-aveți aşa ceva.

Rac: Poate se-ncheie o vânzare - cumpărare şi o să ştiţi cu ce bani rămâneţi, ca să aflaţi cât puteţi cheltui. O s-ajungeţi până la urma acolo unde v-aţi propus încă de anul trecut şi poate rezolvaţi şi nişte chestiuni de afaceri, ca să faceţi rost de bani.

Leu: O problemă de sănătate va atrage atenţia, crează poate un disconfort şi va obliga să vă duceţi la doctor, chit că n-o să fim, e îngrijorător. E cineva de departe care vă cheamă şi dacă simţiţi c-aveţi elemente comune, afinităţi, pentru o relaţie de cuplu vă duceţi dacă nu o să spuneţi, cu sinceritate, că nu.

Fecioară: O să-l luaţi prin surprindere pe partenerul de cuplu cu o decizie care vă poate schimba amândurora viaţa în bine. Întrevedere cu cineva care visează la un proiect în care să vă implicaţi şi voi, ca să puneţi pe roate o afacere, c-aveţi cu toţii, nevoie de bani şi de afirmare.

Balanță: Poate scoateţi din banii puşi deoparte să mai luaţi ceva nou pentru casa, şi să le-mpliniti nişte dorinţe mai vechi alor voştri. Se poate să luaţi o decizie legată de serviciu şi o să vă depuneţi CV-ul pe undeva ca să vă evaluaţi şansele, să puteţi explora întreg potenţialul creativ.

Scorpion: E cineva care nu se-mpacă, deloc, cu ideea că nu mai sunteţi împreună şi o să vă treziţi cu gesturi care să vă lase interzişi. Să vedem ce-o să faceţi. Poate vă cumpăraţi altă maşină dacă nu se mai poate repara cea pe care-a dus-o în service şi o să fiţi în siguranţă, ceea ce e foarte important.

Săgetător: Poate-o să daţi pe la notar să autentificaţi nişte acte şi să deveniţi proprietari, sau să vi se recunoască alte drepturi. Traversaţi o perioadă de frământări interioare şi o să vă bucuraţi de revederea cuiva pentru că o să v-ajute să spuneţi tot ce-aveţi pe suflet, să externalizaţi problemele.

Capricorn: Se poate să urmaţi o specializare pentru că vreţi un salariu mai mare c-or fi crescut şi pretenţiile celor din familie, ale copiilor, poate. O să strângeţi relaţiile cu anturajul că v-aţi cam înstrăinat şi o să găsiţi nişte activităţi în care să vă implicaţi c-aveţi nişte lucruri de spus şi de făcut, în formula de grup.

Vărsător: Se poate să primiţi o sumă de bani pe care trebuia s-o luaţi mai demult şi o să-ncheiati capitolul - restanțe - pentru că datornicii au fost până la urma parolişti. E bine să insistaţi pe lângă şefi să vă pună la dispoziţie aparatura de ultima generaţie, ca să aveţi şi performante, să vină apoi şi banii pentru care-aţi muncit.

Pești: E posibil să treacă pe la voi, diseară, cineva care vine cu o idee de afaceri şi o să vă convină. O reuşită, după îndelungi aşteptări, o să vă instalaţi poate pe un alt post, sau vă duceţi la alt loc de muncă, ori poate la alt domiciliu.

Vizualizări: 1,043

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: