Horoscop

Valabil pe 7/8 martie

Berbec: O să puteţi câştiga mai mulţi bani dacă o să acceptaţi şi nişte colaborări, pe lângă serviciul propriu-zis şi o să vă suplimentaţi veniturile. Sunt schimbări la serviciu, şi o să vă găsiţi un loc al vostru, să lucraţi la ce vă place şi să nu devină o povară munca respectivă, că aveţi pretenţii mari de la voi.

Taur: O să aveţi mai multă grijă de voi, de felul în care arătaţi, ca să daţi refresh organismului, s-aveţi un tonus şi mai bun. O să rectificaţi nişte acte, mai revizuiţi şi nişte contracte ca să rămâneţi cu varianta câştigătoare - financiar - să aveţi şi voi spor în casă, condiţii de trăi mai bune.

Gemeni : E posibil să luaţi nişte bani şi să acoperiţi cu ei nişte urgențe, să le cumpăraţi celor mici, în primul rând, ce şi-au dorit. O să reveniţi asupra unei decizii şi o să daţi, totuşi un examen, o să intraţi în concurs pentru ocuparea unui post pe care-l meritaţi şi e de onorat această şansă.

Rac : Prezenţa cuiva o să vă ridice moralul, poate vă dă idei care să vă ajute să avansaţi în carieră. Poate daţi drumul proiectelor noi şi o să vă asiguraţi banii de rate, de facturi şi alte obligaţii financiare pentru care vă faceţi griji, că nu vă ajungeau banii.

Leu : Sănătatea trebuie ţinută sub observaţie, pentru că apar situaţii neprevăzute şi cine ştie ce-o să se-ntâmple dacă nu sunteţi pe poziţii. O să intraţi în negocieri cu cei care se grăbesc să semneze cu voi nişte contracte, dar nu puteţi lăsa lucrurile aşa, după cum îşi doresc ei, pentru pentru că voi aveţi alte pretenţii.

Fecioară: Şi la voi se pot ivi ceva probleme de sănătate, dar o să le veniţi uşor de hac, c-o s-aveţi multă treabă şi acasă şi la serviciu. Poate vă angajaţi undeva, ori treceţi în alt departament, e vreo reorganizare la voi - la serviciu şi o s-aveţi şi mai mult de lucru, c-aşa e perioada.

Balanță: Cineva cu care-aţi fost într-o relaţie revine şi o să vorbiţi deschis, că ştiţi doar în ce direcţie vă-ndreptaţi. O să daţi zor să puneţi casa la punct poate şi pentru c-o să daţi o petrecere cu mulţi invitaţi sau inauguraţi vreo locuinţă - că v-aţi mutat.

Scorpion : O să ieşiţi cu grupul de prieteni pe la mondenităţi ca să aflaţi ce mai e nou, care sunt tendinţele şi unde va-ncadrati. Vouă vi se deschid noi oportunităţi în sfera partenerială şi vă puteţi găsi şi ceva de lucru, şi la fel de bine o să puteţi intra într-o relaţie sentimentală.

Săgetător: La voi pare să fie o atmosferă mai bună la serviciu şi o să vă asiguraţi c-o să fie la fel şi-n continuare - pentru confortul mental. O să luaţi nişte bani, poate pentru că vă înapoiaza cineva o datorie, sau vin nişte sume din particular c-aveţi colaborări, dacă nu cumva i-aţi cerut unei bănci.

Capricorn : E posibil să recuperaţi nişte lucruri, să vă luaţi partea voastră de moştenire, fără să vă judecaţi prin tribunale. Un proiect nou şi incitant la orizont, pentru voi şi o să fie o upgradare, o să câştigaţi mai mulţi bani, şi o să vă aflaţi pe alt palier social.

Vărsător: Se poate să dedicaţi o oră, două, din timpul liber unui hobby care să vă destindă şi o să se activeze creativitatea. O problemă de serviciu se cere - urgent - rezolvată şi s-aveţi grijă şi de voi, să fie în bună stare organismul şi să fie şi comunicarea în linie dreaptă cu toată lumea.

Pești: E posibil să apară cineva care să se insinueze frumos în viaţa voastră şi să deveniţi interesaţi de această persoană, şi să formaţi un cuplu. O să-ncepeti lucruri noi, poate vă lansaţi în afaceri, vă asociaţi cu nişte oameni ca să bifaţi şi voi nişte succese, să faceţi progrese în carieră.

Vizualizări: 958

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: