Horoscop

Valabil pe 16 martie

Berbec: Dacă aţi greşit faţă de persoana iubită, trebuie să găsiţi o cale pentru a vă fi iertate păcatele. Dacă aţi călcat strâmb, aţi trădat încrederea ori aţi dat dovadă de infidelitate, ar fi bine să vă deschideţi sufletul, să fiţi sinceri şi să recunoaşteţi, ca să mai primiţi o şansă.

Taur: Vă puteţi petrece timpul liber în compania celor apropiaţi. Astrologii anunţă o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. S-ar putea să fiţi stresaţi la serviciu, aşa că trebuie să vă reîncărcaţi bateriile cu multă bunădispoziţie.

Gemeni: Gemenii se îndrăgostesc de o persoană apropiată. Aveţi curaj şi vorbiţi despre sentimentele voastre, căci s-ar putea ca totul să se transforme într-o frumoasă poveste de dragoste. Mai devreme sau mai târziu veţi înţelege ce înseamnă iubirea adevărată.

Rac: Nativii Rac primesc o veste foarte importantă. S-ar putea ca un prieten apropiat să aibă nevoie de ajutorul vostru. Daţi dovadă de bunătate, înţelegere şi oferiţi-i sprijinul vostru. Spre seară vă puteţi relaxa în interiorul casei, vă puteţi pune ordine în gânduri.

Leu: E o zi plină de oportunități. Nu se știe niciodată unde va duce o conversație, aşa că trebuie să fiţi pregătiţi pentru orice. Prieteniile pot fi create dintr-un capriciu și se pot încheia la fel. Alăturaţi-vă unui grup. Chiar dacă nu aveți nimic de spus, veți fi bineveniți.

Fecioară: Dimineaţă ai putea simţi toată energia oamenilor din jurul tău. La început va fi revigorant, dar apoi ar putea deveni obositor. Renunţă la prezenţa altora, după-amiază, și pleacă undeva de unul singur.

Balanţă: Trăind o viață generoasă, devii o inspirație pentru oamenii din jurul tău. Influența ta se lărgește și poate începe să afecteze și oameni în viața ta profesională. Calitățile tale de conducere nu trebuie ascunse. Trebuie să le accepţi și să le foloseşti.

Scorpion: Starea ta de spirit fluctuează, iar reacțiile tale emoționale ar putea să nu fie întotdeauna în concordanță cu ce se întâmplă în jur. Nu te mira dacă reacţionezi în dezacord cu ce vezi sau ce auzi. Emoțiile tale vor fi foarte aproape de suprafață și imprevizibile.

Săgetător: Succesul pe care îl va avea echipa din care faci parte ţi se datorează și ție. Nu lăsa natura ta umilă să te împiedice să fii mândru de ceea ce ai relizat. Ești omul de bază al echipei, iar încrederea în tine te va ajuta să câștigi și mai mult.

Capricorn: O persoană dragă ție trece printr-o perioadă destul de grea. Nu lua personal toate reacțiile ei. Sunt foarte multe lucruri pe care nu le-ai aflat încă, iar asta te va face să o judeci aspru. Încearcă să o ajuți cât de mult poți. O plimbare în aer liber vă poate ajuta.

Vărsător: Rudele apelează la voi pentru că au mare nevoie de ajutor. Nu vă abandonați familia și nu amânați o întâlnire cu ei. Faceți-vă timp și treceți să vedeți ce au nevoie. Deschideți-vă sufletul și spunți tot ce vă macină. O să fiți surprinși de căldura cu care vă primesc.

Peşti: Calmul pune stăpânire pe viața voastră. Relația cu partenerul de viață se schimbă radical, iar toate momentele tensionate dintre voi sunt date uitării. Luați cina împreună și încercați să alegeți un loc cât mai intim.

Vizualizări: 1,040

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: