Horoscop

Valabil pe 26 martie

Berbec: E posibil să luaţi nişte bani, să semnaţi un contract şi să vă alegeţi cu noi proiecte care să fie o rampă de lansare pentru voi. Acum e momentul să puneţi punctul pe „i” într-o chestiune care ţine de viaţă personală şi relaţia de cuplu o să aibă de câştigat - c-aveţi nevoie de un companion de viaţă stabil, de încredere.

Taur: Poate va trebui să-ntrerupeti o activitate şi să găsiţi altceva în loc să aveţi bani de cumpărături, după care mai vedeţi. O să vă acordaţi un plus de atenţie, vă îngrijiţi de latura cosmetică pentru că nu are cine să vă tundă, să se ocupe de unghii de masaj şi o să le faceţi singuri pe toate.

Gemeni: Sănătatea să fie primul loc în perioada asta, să nu trebuiască să vă duceţi la spital - aveţi grijă şi la ce mâncaţi. Se pare c-o să vă asociaţi cu nişte oameni - pe net să lucraţi la un proiect şi totodată vă deconectaţi, vă uitaţi la filme, la piese de teatru, concerte online.

Rac: O s-ajungeţi la o înţelegere cu partenerul de cuplu fost, actual şi o să faceţi că relaţia să poată continua în termeni buni. O să vă dovediţi utilitatea la job cu munca voastră de acasă că vreţi să le deveniţi indispensabili şefilor - că aveţi nevoie de bani pentru familie.

Leu: Poate va trebui să vă interesaţi de banii pe care ar fi fost cazul să-i primiţi, ca să luaţi ce-aveţi nevoie pentru casă şi familie. Sunteţi încrezător că o să fie bine şi o s-aveţi chef de treabă, de petrecut câteva ore cu hobby-ul care vă relaxează, după ce vă achitaţi de toate obligaţiile.

Fecioară: Se poate să vă găsiţi ceva temporar de lucru de acasă, dar să onoraţi şi obligaţiile de familie şi o să aveţi de cheltuială. O să mai lăsaţi îngrijorare, o să faceţi tot ce depinde de voi că să lucraţi de acasă şi să vă ocupaţi şi de gospodărie.

Balanță: O să reglaţi situaţia şcolară, cu lecţii şi examene online şi-o să mergeţi mai departe să-ncheiați anul cu bine. O să rezolvaţi o problemă contractuală şi o să urmeze o relaxare financiară, o să faceţi ce v-aţi dorit mai demult, poate faceţi nişte achiziţii pe bani puţini.

Scorpion: Poate s-a rezolvat o problemă de sănătate pentru că v-aţi îngrijit şi aţi ţinut şi dietă. E posibil să luaţi de undeva nişte bani şi să vă descurcaţi cu restanțe neprevăzute şi restul cheltuielilor lunare,şi mai cereţi ajutorul unui cunoscut pentru alte aspecte.

Săgetător: O să primiţi un semn de viaţă de la cineva care e aproape de sufletul vostru şi o să-ncercaţi să reînnodaţi o relaţie şi se poate - vin şi vremuri mai bune. O să v-ajutaţi reciproc cu nişte oameni care poate au aceeaşi problemă ca şi voi şi toată lumea o să aibă de câştigat în mod cert.

Capricorn: Poate vă gândiţi la nişte achiziţii, poate vinde cineva o mașină şi o să o luaţi când o să putem ieşi din casă. Poate-ați găsit, în sfârşit, o casă de cumpărat şi o rezervaţi pentru mai târziu când lucrurile o să intre în normal.

Vărsător: Poate vă ocupaţi de nişte reparaţii pe acasă, printre picături, că trebuie să şi lucraţi pentru serviciu şi să staţi şi cu copiii. Se poate să aveţi mai mult de lucru la serviciu, la şcoală, la lecţiile online de la şcoală dar sunteţi expeditivi din fire şi o să faceţi progrese, ba chiar or să v-aştepte şi recompense la capătul eforturilor.

Pești: Poate descoperiţi ceva care să vă incite şi să faceţi cursuri online sau să învăţaţi singuri ceva care să vă aducă bani. Aflaţi veşti care să v-aducă în prim plan o afacere, dar poate fi vorba şi despre o revenire la vremuri mai bune în plan sentimental.

Vizualizări: 934

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: