Horoscop

Valabil pe 27 martie

Berbec: O să faceți rost de niște bani, aveți o colaborare pe termen scurt care să va ofere această susținere financiară. Vă aflați la început de drum într-o chestiune de ordin profesional și poate vă mai ajută cineva cu sfaturi, orientativ, până vă lansați pe orbită.

Taur: Poate vă gășiți ceva nou de lucru și o să vă consultați cu familia să vedeți dacă e de făcut pasul, sau nu – să aveți curaj. O să faceți echipa cu niște oameni tineri care vor să colaborați pe o zonă anume, pe net, o fi vreun hobby pe care-l puteți desfășura în timpul liber și o să-i antrenați și pe copii.

Gemeni: O să aveți de semnat acte, să deveniți proprietari, sau să vă angajați undeva, fie și în regim de colaborare - temporar. Vă lansați cu ceva nou, poate aveți și niște examene online ca să ocupați un post, o să fiți prinși cu multe treburi, dar sunteți obișnuiți cu munci paralele.

Rac: Relația de cuplu capătă stabilitate dacă o să țineți cont de celălalt și o să va împărțiți responsabilitățile. Poate o să le mai cereți șefilor niște înlesniri ca să lucrați de acasă și o să faceți unele sacrificii de timp pentru serviciu și o să fiți chit.

Leu: E bine să vă îngrijiti de sănătate, mai ales dacă au apărut niște semnale suspecte și trebuie să faceți tot ce depinde de voi să fiți buni zdraveni. E mult de lucru la serviciu, dar o să vă fie apreciată munca, o să câștigați și bani, și o să intrați în alt ritm, constant, o să fie probabil un stil diferit pentru mulți dintre voi.

Fecioară: O să reglați o situație scriptică, dați poate un interviu online pentru un post, o funcție și vedeți cum decurg lucrurile. O să dați dovadă de generozitate și o să puneți umărul la treburile urgențe care apar pe neașteptate și n-o să simțiți că e un mare efort din partea voastră.

Balanță: Un control medical nu v-ar strica și la un telefon, măcar preventiv, dacă vă simțiți în nesiguranță, ca să vă puneți la adăpost, să nu vă treziți cu surprize - neplăcute. Se poate să stați la discuții cu niște colaboratori online până să dați drumul unui proiect, să faceți ca lucrurile să meargă, să va luați banii.

Scorpion: Se poate să aveți noi colaboratori care să vă susțină în tot ce faceți și să dați randament bun la slujbă, chit că vă duceți, sau lucrați de acasă. E cineva care-și face curaj să se asocieze cu voi într-o colaborare pe net și să vadă în ce măsură or să se armonizeze stilurile voastre, că poate sunteți foarte diferiți.

Săgetător: O să faceți niște schimbări, poate alegeți un alt regim alimentar, ca să slăbiți, dar nu neapărat, și o să arătați mai fresh. O să îmbinati utilul cu plăcutul atât la treburile de serviciu, cât și prin casă și o să fiți încântați de rezultate, o să vă scuturați de toată încordarea acumulată.

Capricorn: Se poate să va faceți planuri de afaceri și să le și puneți în aplicare pe net, să urmați un traseu de succes. E cineva interesat de voi și o să fie o atracție, o magie chiar, și o să puteți fi împreună dacă vă doriți acest lucru, la un moment dat.

Vărsător: Se poate să va ocupați de treburi casnice, poate mai faceți ceva pe lângă casă, un garaj, un atelier, o seră, să va ocupați timpul. O să fiți în negocieri cu cineva care vrea să lucrați împreună la ceva care v-ar aduce în centrul atenției și o să vă puteți dezvoltă frumos dacă o să mergeți pe linia asta.

Pești: Cineva așteaptă un răspuns de la voi și o să decideți dacă e momentul să fiți tranșanți sau amânați o decizie. Se poate să descoperiți o îndeletnicire comună cu a unor prieteni și să va petreceți un timp liber online împreună, și dacă aveți nevoie de mișcare, faceți puțin fitness.

Vizualizări: 1,066

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: