Horoscop

Valabil pe 30 martie

Berbec: O să faceți rost de bani ca să vă luați diverse lucruri de care aveți nevoie pentru voi și ai voștri. Aveți idei, pe care le puteți pune în practică și să câștigați și bani, să deveniți și mai vizibili, să atrageți atenția unor oameni care vor investi în voi.

Taur: Poate faceți niște achiziții on line, că aveți de gând să va protejați, ca să fiți în siguranță cu sănătatea. Se pare că o să primiți un ajutor, niște daruri din partea cuiva căruia îi pasă de voi și o să conteze la starea voastră de spirit.

Gemeni: Poate o să le veniți în ajutor unor persoane care duc lipsa de niște lucruri pe care voi le puteți obține foarte ușor. Poate o să vă alăturați unor oameni care caută soluții pentru o muncă în care sunteți și voi implicați, să aveți mai multe șanse împreună.

Rac: O să va descurcați frumos într-o situație care ține de serviciu, de o colaborare și o să fie lăudabilă inițiativa voastră. O să interactionați cu niște oameni care vor să rezolve niște lucruri care vă privesc și pe voi și o să fiți încântați de rezultate că o să faceți cu toții treabă ca lumea.

Leu: Se poate să vă dea cineva înapoi niște bani și să le asigurați alor voștri ce au nevoie ca să nu ducă lipsă de nimic. Se poate să vi se ceară să interveniți cu promptitudine într-o situație care îi vizează pe ai voștri, poate e vorba despre rudele voastre și o să lăsăți totul, să fiți de folos.

Fecioară: Se poate să primiți actele de care aveți nevoie ca să vă puteți elibera de niște greutăți, o să vă luați și banii. Poate reușiți să vă ocupați și mai mult de casă, de familie, să reamenajați interiorul, să scoateți lucrurile de care nu mai aveți nevoie și să faceți ordine și curățenie.

Balanță: Se poate să va faceți timp pentru studiu, poate și copiii au nevoie de îndrumare și o să fiți ocupați până peste cap. Poate puneți în practică o idee mai veche și care să vă furnizeze și bani, să vă și destindă, că o fi o muncă de creație, și o să vă crească stima de sine.

Scorpion: Poate aflați noutăți despre niște rude apropiate care au ieșit dintr-o încurcătură și se poate să vă și vedeți cât de curând. Vă caută cineva care ar vrea să lămuriți dacă se poate repera o relație care nu a mers, sau poate fi începutul unei vieți în doi - dar nu chiar imediat.

Săgetător: Se poate să aveți de dat un examen, și o să vă străduiți să fiți la înălțime pentru că aveți ambiții mari și resurse cât cuprinde. Se poate să vă descoperiți noi valențe, o să și colaborați cu niște oameni care vin și ei cu unele idei care vor completa munca voastră - pare să fie ceva ingenios.

Capricorn: Sunt obiecte pe care v-ați propus de multă vreme să le reparați și o să vă bateți capul până le veniți de hac - ca să mai treacă timpul cu folos. O să vă eschivați de la lucrurile care nu vă plac și o să alegeți ce vă relaxează, poate chiar împreună cu prietenii, chiar și în video, dacă nu vă puteți întâlni.

Vărsător: O să faceți cumva să vă extindeți acasă, mai construiți ceva, vă ocupați și de spațiul exterior, sau e vorba despre altă casă. Poate vi se propune ceva nou de lucru și o să va încumetați la acest gen, care chiar dacă o să vi se pară mai greu, o să vedeți, că o să fie și mai bine la momentul dat.

Pești: O să rezolvați prin telefon, tot felul de treburi, că să nu trebuiască să ieșiți dacă există și această posibilitate - comunicarea e la nivel superior în perioada asta pentru voi. Se poate să va îndeletniciți cu ceva care să fie și frumos și util, asta că să nu mai trebuiască să ieșiți din casă - cumpărăturile le faceți online.

Vizualizări: 916

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: