Horoscop

Valabil pe 2 și 3 mai

Berbec: Se poate să aveți prilejul să vă expuneți un punct de vedere, să atalați niște produse pe care l-ați realizat și să primiți aplauze. O să găsiți noi punți de comunicare cu oamenii dragi.

Taur: O să aveţi mai multă grijă de voi, de felul în care arătaţi, ca să daţi refresh organismului, s-aveţi un tonus şi mai bun. O să rectificaţi nişte acte, mai revizuiţi şi nişte contracte ca să rămâneţi cu varianta câştigătoare - financiar - să aveţi şi voi spor în casă, condiţii de trăi mai bune.

Gemeni: Găsiți noi activități de făcut, în acest weekend. Poate vizionați un film, vă odihniți după această perioadă încărcată și stați cu familia acasă.

Rac: O să lămuriți o chestiune mai veche cu cineva care s-a îndoit de sinceritatea voastră și acum o să vă înțelegeți. O să puteți regla niște relații și de prietenie și profesionale și de dragoste, dar de la distanță.

Leu: Familia are nevoie de câte ceva de la voi. Chiar și o vorbă bună îi poate scoate pe ai voștri dintr-o stare delicată. O reușită în plan social.

Fecioară: O să vă puteți descoperi ființa care să vă completeze frumos și să faceți cumva să trăiți împreună toată viața. Posibil să vă cunoașteți pe internet și să se lege ceva frumos.

Balanță: Se poate să luați o decizie legată de viața de familie. Se poate să schimbați impresii la telefon, cu prietenii, să mai povestiți, să depănați amintiri.

Scorpion : Vă lăsați purtați de sentimente și o relație cu cineva care vă fascinează o să prindă, imediat viață. O să vă petreceți ziua acasă, așa că vă puteți descoperi noi hobby-uri.

Săgetător: O să primiți mesaje de încurajare, pentru o problemă cu care  vă confruntați. Rămâneți optimiști și faceți ce vă place.

Capricorn: Poate o să aveți o discuție cu ființa iubită și o să simțiți dacă vă puteți angaja într-o relație conjugală sau nu, încă. 

Vărsător: Se poate să dedicaţi o oră, două, din timpul liber unui hobby care să vă destindă şi o să se activeze creativitatea. O problemă de serviciu se cere - urgent - rezolvată şi s-aveţi grijă şi de voi, să fie în bună stare organismul şi să fie şi comunicarea în linie dreaptă cu toată lumea.

Pești: Or să aterizeze şi banii care s-au rătăcit prin conturile altora. Încep să se rezolve o sumedenie de lucruri care v-au ţinut încurcaţi şi o să daţi drumul proiectelor noi, o să vă simţiţi mai bine şi cu sănătatea.

Vizualizări: 895

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: