Horoscop

Valabil pe 28 aprilie

Berbec: Poate aveți de făcut ceva la care or să pună umărul și nepoții, verii, cumnații, că o să fie o urgență. Inițiativele or să vă fie luate în serios de către mai marii voștri și or să vă pună la dispoziție niște instrumente care să vă ajute la treabă.

Taur: Sunteți într-un vârf de formă și o să vă dozați energia ca să faceți multe lucruri care să vă aducă beneficii. O să descoperiți resurse interioare nebănuite, ca să lucrați mai mult și să faceți rost de bani, că aveți niște lucruri pe care vreți de multă vreme să le luați.

Gemeni: O să luați niște bani și poate faceți comandă pe net pentru alimente, produse de uz casnic și ceva aparatură. Vă încântă niște vești, o să vă faceți programul în funcție de câte ore o să munciți, și de copii, că va trebui să stați și cu ei, cel puțin o perioadă, dacă nu tot timpul.

Rac: Sunt niște oameni care vor să lucrați împreună. Poate fi o muncă din particular, dar se poate să fie și o activitate recreativă. Poate abia acum vi se recunosc niște merite, luați o primă, vă puteți face și voi reclamă online pentru ce lucrați și poate adunați o clientelă.

Leu: Poate dați un examen, un test, încheiați o situație, ca să puteți începe altceva care să vă aducă bani și aprecieri. E posibil să crească pretențiile șefilor, dar voi să aveți putere, forță de muncă, să vă pliați pe cerințe, ca să vă sporească șansele de a deveni șefi, la rândul vostru.

Fecioară: O să faceți cumva să luați toate semnăturile, fără de care nu puteți începe un alt capitol profesional sau de viață. Poate vi se dau niște produse de la vreo fermă de undeva, se poate să le fi comandat pe vreun site și să aveți pentru hrana alor voștri.

Balanță:  Vă caută cineva care vrea să fiți într-o relație de cuplu și să vedeți dacă funcționează atracția. Vă faceți planuri pentru mai târziu, să aveți un grup al vostru cu care să vă plimbați, să desfășurați activități recreative și să vă reluați viața de dinainte.

Scorpion : Poate vă gândiți mai serios la căsătorie, să vă luați casă, poate va trebui să vă faceți un credit bancar. Vă asociați cu niște parteneri de afaceri cu care să lucrați și de la distanță și să aveți câștiguri să vă angajați într-un proiect de cursă lungă.

Săgetător: E cineva care vă curtează și s-ar putea să ajungă la inima voastră, să vă încânte ideea de a fi împreună. Se poate să colaborați cu cineva care face echipă cu voi și o să vă dezvoltați o afacere care vă poate aduce bani și popularitate. O să deveniți mai cunoscuți.

Capricorn : Se poate să vă bucurați de niște beneficii și să fiți pe o bandă ascendentă, să vă pregătiți un succes în carieră. Poate faceți ceva pe care nu l-ați mai încercat până acum, să gătiți, să croitoriți ceva, să pictați, să ascultați muzică, să compuneți, să fiți creativi.

Vărsător: O relație aflată la început de drum prinde contur și o să puneți mult suflet, ca să puteți conviețui în cei mai buni termeni. Se poate să investiți niște bani într-o mașină, ori poate vă luați o casă. Pare să fie un obiectiv central, care să vă oblige să folosiți acolo toate resursele.

Pești: O să mai dați un examen, mai faceți o cerere să vi se ia în serios exigențele, ca să lucrați la nivel înalt. V-ați putea interesa de bani și să-i economisiți, ca să luați tot ce aveți nevoie pentru voi și ai voștri, că aveți cheltuieli, pe care ar fi bine să le gestionați cu cap.

Vizualizări: 799

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: