Horoscop

Valabil pe 8 mai

Berbec:  Poate plănuiți o ieșire cu rudele apropiate peste vreo două săptămâni, dac-o s-avem undă verde la ieșit pe-afară. Un job suplimentar o să v-aducă bani și o să vă țină ocupați și o să vă pună în relație și cu alți parteneri de afaceri care de-abia așteaptă să faceți schimb de experiență.

Taur: O revenire a cuiva care a-ncercat de unul singur să meargă mai departe, dar îi lipsiți, și-atunci vedeți și voi ce simțiți. Aveți un program încărcat și o să vă asigurați c-o să bifați toate cerințele, și în special pe cele care țin de recuperarea banilor, pentru că trebuie să-i strângeți la un loc.

Gemeni: O să vă recompuneți look-ul de ieșit pe-afară și o să vă schimbați coafura, dacă nu vă puteți tunde, de machiaj nu e nevoie c-avem mască. O să primiți oferte de plecat pe undeva la muncă, în altă localitate și o să vedeți, după 15 dacă lucrurile capătă o deschidere, sau mai bine rămâneți pe loc.

Rac: O să vă puteți asocia cu cineva care vrea să lanseze la apă un proiect și o să vă armonizați la treabă. Poate-ați rezolvat problemele cu banca, iar dacă nu, e de-ncercat amânarea ratelor, sau poate de altceva aveți nevoie și trebuie să vă consultați cu cineva din domeniu.

Leu: Poate-o să vă mutați la o reședință care să fie mai potrivită cu perioada prin care trecem și care poate are mai mult spațiu. Întrevedere cu niște parteneri de afaceri - online, care au o strategie la care o să aderați și voi și o să fie multă muncă, pe parcursul anului viitor mai ales, o să vedeți.

Fecioară: Poate vă cumpărați o aparatură care să vă ușureze muncă, să faceți economie de resurse energetice și să luați banii de care-aveți nevoie. Se poate să schimbați profilul muncii, să vă asociați cu niște oameni ca să fie un profit, și să nu duceți singuri tot greul.

Balanță: Poate căpătați un pic de încredere să vă duceți la doctor dac-aveți o problemă pe care ați tot amânat-o - adică vă programați pentru după 15 mai. Faceți o reevaluare monetară să vedeți cum stați, și să știți cam ce vă puteți permite cu banii strânși, c-aveți de făcut diverse lucruri pentru voi și ai voștri.

Scorpion: Poate-ncepeți niște reparații pe-acasă, luați materiale, vă mai uitați pe net să vedeți cum trebuie procedat, că poate nu vă pricepeți. O să aveți de partea voastră niște oameni, un colectiv care să pună umărul la un proiect care-o să vă țină ocupați o bucată bună de timp.

Săgetător: O să primiți un ajutor din partea cuiva care vrea să vă scutească de un efort și o să fie salvator gestul. E cineva care vă face ochi dulci, dar poate sunteți deja într-o relație - și timpul o să vă spună dacă sunteți în combinația care trebuie.

Capricorn: Sunt chestiuni mai vechi pe care vreți să le rezolvați și o să vă puneți imaginația și întreg talentul la contribuție. Poate-o să le-ntindeți o mână de ajutor copiilor, îi țineți la voi o lună, două, cât e nevoie până se rezolvă cu serviciul și o să vă regrupați dup-aceea.

Vărsător: Se poate să faceți comandă pe net de lucruri care or să completeze niște spații goale de-acasă. Se poate să vă școliți într-un nou domeniu, poate o să folosiți o aparatură pe care va trebui să-nvățați s-o manevrați - asta la cursuri pe net, poate.

Pești: Poate-așteptați vremuri mai bune în care să reluați o activitate recreativă care v-ar mai scutura de stres și v-ar stimula sistemul nervos. Poate-aveți de încheiat o situație care să vă repună în drepturi, poate fi legată de școală, să luați o diplomă, să treceți în alt an de studiu.

Vizualizări: 961

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: