Horoscop

Valabil pe 11 mai

Berbec: Prietenii v-așteaptă să vă reluați preocupările comune, să vă bucurați de libertate, să faceți sport, o drumeție, după 15 mai. Poate-ați descoperit pe net ceva care v-ar ajuta să vă rotunjiți veniturile și să aveți cu ce să vă ocupați timpul, că n-o să mai stați pe loc, acasă.

Taur: Vă caută cineva care vrea să vă-ncercați șansele într-o relație și o să luați pulsul relației de la distanță șă știți la ce să vă așteptați. O să vă conversați doar în rețelele de socializare, că n-aveți cum altfel, deocamdată și o să puneți la cale o ieșire în parc pentru după 15.

Gemeni: Poate primiți OK-ul pentru o activitate care v-ar scoate dintr-un impas financiar - răscoliți pe-acolo prin e-mailuri să-l găsiți. Se pare că v-ați împăcat cu o anume situație, cu o persoană și o să vă repoziționați în cadrul relației ca să vă puteți înțelege, să fie armonie în casă.

Rac: Poate faceți un pic de mișcare pe acasă, iar dacă e rândul vostru să faceți piața o să faceți și 2 pași pe afară. Faceți o evaluare a banilor din cont să știți dacă puteți cumpăra o casă și-ncepeți căutările - pe net deocamdată, vă faceți o idee și peste o săptămâna, două le puteți viziona pe viu.

Leu:  Poate mai faceți câte ceva prin casă să vă simțiți și mai bine, să sporiți gradul de confort c-o să stați, probabil, cu încă cineva în casă, după 15 mai. Poate vă sfătuiți cu niște prieteni, ca să vedeți ce resurse puneți la bătaie ca să faceți rost de bani, să cumpărați diverse lucruri c-o să intrați într-o altă etapă de viață.

Fecioară:  Poate-aveți ceva de sărbătorit, e cineva dintre cei cu care locuiți care împlinește o vârstă, sau și-a găsit jumătatea. Poate-o să faceți treabă pe-acasă, c-aveți de gând să lăsați totul în ordine c-o s-o luați din loc după 15, când o să ne putem deplasa cu toții.

Balanță: Poate-i întindeți o mână de ajutor cuiva care e bolnav, sau duce lipsă de niște lucruri și o să faceți un drum până la acea persoană și-i lăsați la ușă, ce-aveți de lăsat. Se poate să găsiți niște obiecte online cărora să le găsiți o întrebuințare la voi acasă și-ncet-încet o să redecorați interiorul după trăirile din perioada asta.

Scorpion:  Se poate să primiți un cadou, sărbătoriți sau nu ceva, poate vă sunt aduse niște produse, alimente bio. Sunt multe lucruri pe care vi le doriți și o să vorbiți și cu prietenii ca să faceți rost de ele - pe unele le puteți cumpăra de pe online, iar pe altele de la magazine când o să fim liberi.

Săgetător: Poate vă mai ocupați de casă, de grădină, amenajați un spațiu de relaxare, de joacă pentru copii și o să profitați de aerul curat. O să vă asociați cu niște oameni ca să dați drumul unei situații care v-ar propulsa în carieră, ați face o altă impresie despre voi unui public anume.

Capricorn:  Poate aveți chef să gătiți ceva mai special, poate fi și prima oară când preparați ceva pentru familie - pare să fie de plăcere. Se poate să petreceți mai multe ore în compania copiilor și să vă ocupați și de treburile voastre, mai munciți ceva de-acasă, dereticați, faceți și o cumpărătură.

Vărsător: Vă pregătiți de o apariție în lume - într-o nouă prezentare, că v-a lipsit socializarea și veniți cu idei noi. Poate-aveți de reparat, de construit ceva, mai dați fuga la magazine să luați materiale ca să puteți lucra, și o să iasă ceva de care să fiți încântați.

Pești: Poate o să faceți niște activități practice, jocuri cu copiii, pare să fie ceva recreativ, dar să se și învețe câte ceva. O s-aveți activități incitante, poate copiii vă scot din zona de confort și o să faceți tot ce vă stă în putință să-i ajutați să treacă și peste săptămâna asta de izolare.

Vizualizări: 877

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: