Horoscop

Valabil pe 16 iunie

Berbec: S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor de încredere, fără să vă pripiţi. În caz contrar, o atitudine vulcanică s-ar putea să creeze mai multe probleme.

Taur: Persoana iubită, ori acel cineva care vă face inima să tresară, v-a pregătit o surpriză la care nu v-aţi fi aşteptat vreodată. Mai mult, s-ar putea să vă treziţi cu o declaraţie de dragoste şi cu o cerere în căsătorie. Bat clopotele de nuntă oare?

Gemeni: Gemenii ar putea fi implicaţi într-un conflict minor cu o persoană dragă, din cauza unor vorbe aruncate la întâmplare. Încercaţi să purtaţi o discuţie serioasă, să vă exprimaţi părerea şi opiniile şi să decideţi împreună cum veţi proceda în continuare.

Rac: Racii se pot gândi la o vacanţă, căci perioada următoare nu se anunţă aglomerată. Evitaţi totuşi zonele tranzitate intens, indicat ar fi să nu părăsiţi ţara. Aţi putea să vizitaţi câteva oraşe din zona de munte, aerul curat, liniştea şi oamenii locului vă vor oferi o privelişte senzaţională.

Leu: Lăsaţi-i pe oamenii din viața voastră să observe dacă aţi făcut ceva demn de remarcat. Nu trebuie să vă temeţi că vor crede că aveţi un ego prea mare. Arătați-vă mândria. Lasaţi-i pe oameni să gândească orice vor să gândească. Nu vă va afecta starea de spirit. Fiți mândru de ceea ce ați făcut.

Fecioară: Astăzi veți primi câteva semne că sunteți pe drumul cel bun. Urmați-vă instinctele și îndreptați-vă în direcția corectă. Există un nou rol în care începeţi să vă simțiţi confortabil, în sensul că niciodată nu aţi crezut că vi se va potrivi. Viața e plină de surprize.

Balanţă: Azi încercați să vă opriți la o piață de vechituri, la un magazin vintage sau de antichități. Aveţi o capacitate excepțională de a înțelege adevărata valoare a ceva ce nimeni altcineva nu apreciază. Găsiți o comoară care are o poveste pe care să o spună și să o integreze în viața voastră.

Scorpion: Fă un pas înainte pentru a construi o relaţie reală la care te gândeşti de mult şi care până acum nu a fost nici măcar la stadiul de proiect. Construirea acestei relații ar putea fi răsplătită într-un mod foarte generos. S-ar putea să vă trimită viața într-o direcție nouă.

Săgetător: Veţi întâmpina dificultăţi în comunicare, mai ales cu partenerul de viaţă. În plus, este foarte posibil să vă dezamăgească cel mai bun prieten. Încercaţi să vă îndepărtaţi de aceste probleme. Dedicaţi-vă muncii sau faceţi o călătorie. Amintirile frumoase îţi vor aduce bucurie.

Capricorn: Astăzi sunteţi foarte atent la detalii. Această stare de spirit vă va strica dispoziţia, ar trebui s-o controlaţi. Încercaţi să nu provocaţi o stare de nemulțumire generală. Lucraţi la atitudine, staţi câteva ore singur, apoi acordaţi mai multă atenție persoanelor dragi.

Vărsător: Decideţi, împreună cu familia, asupra înstrăinării unui bun. Din punctul vostru de vedere, este o idee genială, care ar putea să vă aducă mulţi bani. Seara va trece fără să se întâmple vreun eveniment special. Dacă nu sunteţi implicat într-o relaţie, sunt şanse să vă găsiţi un partener.

Peşti: Fiţi mai atenţi cu propria stare de sănătate şi evitaţi orice sport sau efort fizic. Sunt şanse să puneţi la punct o afacere care vă va scoate din anonimat şi vă va aduce bunăstare. Seara, veţi primi un cadou din partea partenerului de viaţă, un lucru pe care vi-l doreaţi de multă vreme.

Vizualizări: 882

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: