Un cunoscut sportiv gorjean s-a căsătorit

Cunoscutul pugilist gorjean Alex Gabroveanu, care are o carieră de succes în Germania, s-a căsătorit la Târgu Jiu. "Un DA pentru toată viața! Dacă dragostea este compusă dintr-un singur suflet în două corpuri, atunci noi formăm dragostea adevarată, împarțind același suflet! Ești tot ce am mai scump pe lumea asta, soția mea scumpă! Te iubesc!", a scris sportivul pe pagina de socializare.

Gabroveanu este campion european și intercontinetal GBU. Visul românului este ca într-o zi să ajungă campion mondial la super-grei.

În România, a făcut inițial lupte greco-romane, tatăl său fiind antrenor la Târgu-Jiu. La 18 ani, s-a apucat de kickboxing, reușind să devină campion național la acest sport. A luptat și în reguli de MMA (arte marțiale mixte).

Ajuns în Germania acum câțiva ani, a mers la un club pentru a continua să practice kickboxingul. Acolo însă avea să fie îndrumat spre box și așa avea să înceapă noul său drum. În paralel, a continuat și studiile începute în România, ca masterand la Educație Fizică și student la Kinetoterapie, în cadrul Universității “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. Sportivul are acum 32 de ani.

Vizualizări: 3,254

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: