Horoscop

Valabil pe 1 iulie

Berbec: Poate angajaţi o firmă să vă repare ceva pe-acasă, ori să vă construiască, să vă instaleze ceva la care nu vă pricepeţi, şi pregătiţi banii c-o să fie piperat. O energie suplimentară la voi, şi-o să mutaţi munţii din loc, dar să aveţi grijă cu impulsivitatea, cu friciile, să vă cenzuraţi, ca să nu vă stricaţi relaţiile cu anturajul.

Taur: Se poate s-aveţi cheltuieli neprevăzute, dar să v-alegeţi cu nişte obiecte frumoase pentru casă. Poate abia acum vi se dau rezultatele de la şcoală, de la vreun interviu şi se poate să-ncepeți şi lucrul, că pare să fie favorabil răspunsul.

Gemeni: O să recuperaţi bani, poate primiţi vreun bonus, o primă şi o să staţi mai bine la capitolul bani. Se pare c-o să-ncepeti o activitate despre care-a fost vorba mai de mult, dar nu s-a putut, şi acum o să lansaţi la apă proiectul.

Rac: O să primiţi răspunsuri la cerinţele mai vechi şi o să primiţi bani şi liberă trecere ca să daţi drumul unor afaceri. O să faceţi curăţenie şi prin casă, şi pe la acte, să vedeţi dacă sunteţi cu toate la zi, iar dacă nu să vă duceţi să le reactualizaţi.

Leu : Au rămas nişte chestiuni de familie de luat în discuţie şi o să fie cazul probabil, să se ia o decizie de comun acord. V-au rămas cam multe lucruri de rezolvat la serviciu şi o să daţi zor să vă achitaţi de toate obligaţiile şi să fiţi pe poziţii pentru proiectele nou-nouţe.

Fecioară: O reuşită în plan financiar, vin ceva bani din urmă şi o să puteţi acoperi toate cheltuielile. Poate vă interesaţi la bancă, să vedeţi ce faceţi cu creditele, cum trebuie procedat şi care e perspectiva financiară, ca să ştiţi cum staţi.

Balanță: Or să vă fie aprobate nişte cereri mai vechi şi o să ştiţi în ce direcţie s-o apucaţi, dacă vă luaţi casă, maşină, plecaţi în concediu. Sunt ceva restanțe la bani, la acte de care trebuie să scăpaţi cât mai repede ca să-ncepeți o colaborare care v-ar aduce bani în mod constant.

Scorpion : O să mai luaţi nişte bani dar şi facturile par să se fi înmulţit şi o să faceţi un efort să le achitaţi chiar pe toate. O să mai faceţi nişte reparaţii pe-acasă, vreţi să lăsaţi totul lună ca să plecaţi în concediu, ori să vă mutaţi la reşedinţă dintr-o zonă agricolă, muntoasă, pe perioada verii.

Săgetător: O să trebuiască să vă îngrijiţi şi de sănătate, să vedeţi cum stau şi ai voştri, să fiţi cu toţii buni, zdraveni. Vin şi acei bani pe care trebuia să-i luaţi acum vreo 3 luni şi o să-i ţineţi pe loc să-i folosiţi la mare, la munte, acolo unde-o să plecaţi în curând.

Capricorn :O să vă-noiți garderoba, poate vă pregătiţi pentru un munte, o mare, şi să vă simţiţi bine în pielea voastră. Voi aveţi planuri îndrăzneţe care vă pot şi reuşi, pentru că e anul vostru şi să nu vă lăsaţi păgubaşi, insistaţi pe toate planurile c-o să reuşiţi.

Vărsător: Voi pregătiţi terenul pentru un salt în carieră şi o să mai daţi eventual, şi un concurs ca să ocupaţi un post de conducere. Se rezolvă un aspect legat de sănătate şi o să fiţi în formă şi-o s-aveţi poate mai multă grijă de voi de-acum încolo, ca să nu vă puneţi beţe-n roate.

Pești: Se poate să fiţi bucuroşi c-o s-apară un copil în familia voastră şi se mai poate să vă roage cineva să fiţi naşi de cununie, de botez. Poate v-aţi hotărât să vă luaţi o casă, ori să vă mutaţi cu chirie pentru câteva luni, se poate să plecaţi şi din ţară, dacă v-aşteaptă cineva drag în străinătate.

Vizualizări: 973

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: