Horoscop

Valabil pe 3 iulie

Berbec: Aveți energie pentru schimbări, pentru a planifica o vacanță mult dorită, vă găsiți și cazare. Este timpul să faceți câteva schimbări la voi, pentru că această schimbare va aduce mult bine în viața voastră și această stare va fi prezentă 7 luni în viețile voastre.

Taur : Mergeți la un interviu, deși inițial vă era teamă, nu aveați curaj, însă nu o să regretați, totul se va termina cu bine. Vă gândiți la o escapadă de weekend, la niște activități care să vă ajute în recreere. Mergeți și cu cei mici să practicați un sport.

Gemeni: Este posibil să vă intre niște bani în conturi, poate fi vorba și de niște economii. Vi se aprobă un credit, mergeți și la un interviu. Sau sunteți acceptați la o școală.

Rac: Plecați câteva zile pe undeva ca să nu pierdeți banii e un bilet ce l-ați luat în avans. Rezolvați și probleme mai vechi. Pe plan profesional o să vă meargă mai bine, primiți o diplomă, niște acte, poate o moștenire.

Leu: Șefii au încredere în strategia voastră, așa că veți fi creativi și dați frâu imaginației. Este posibil să vă cumpărați o locuință, ori să amenajați casa pe care deja o aveți. Urmează evenimente plăcute.

Fecioară: Vă convingeți că persoana de lângă voi este cea alături de care vreți să petreceți toată viața. Vă amânați niște proiecte, munca de la serviciu, dar reveniți în forță la jumătatea lunii iulie.

Balanță: Vă pregătiți de o lansare, însă o amânați pentru că nu ați executat toate elementele necesare. Recuperați și niște bani, munca va fi la fel de grea și veți sta mult la birou, însă vi s-au promis niște beneficii și trebuie să aveți răbdare să le dobândiți.

Scorpion : Vă gândiți la o afacere, poate cu un prieten sau o cunoștință care vă abordează în direcția asta. Primiți și niște ajutor la serviciu. Apoi plecați în vacanță.

Săgetător: Plătiți ratele la bancă, niște datorii, după ce ați primit niște bani. Poate vi se mărește salariul, veniturile vi se rotunjesc.

Capricorn: Câștigați un proces și urmează să primiți bani în urma sentinței, rezolvați și o situație care v-a stresat în ultima vreme. Reluați niște colaborări, vedeți dacă vă mai convin termenii.

Vărsător: Aveți grijă cu sănătatea, ar trebui să mergeți mai des la medic și să nu vă mai neglijați. Vă gândiți să vă schimbați și casa, să vă cumpărați ceva nou.

Pești: Un prieten sau o cunoștință cu care v-ați certat revine în viețile voastre, însă de această dată vă veți înțelege mai bine. Este posibil să începeți o colaborare nouă. Apar și cheltuieli neprevăzute.

Vizualizări: 1,137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: