Horoscop

Valabil pe 14 iulie

Berbec: Veşti care-or să vă ia prin surprindere, poate vine cineva care v-a lipsit şi o să existe posibilitatea să formaţi un cuplu - stabil. Poate-i chemaţi pe prieteni pe la voi, c-aveţi de sărbătorit ceva, sau vă duceţi unde e mai mult spaţiu, ca să păstraţi distanţarea socială.

Taur: Poate ieşiţi la o terasă cu cineva care vrea să reînnodaţi o amiciţie, să aveţi şi nişte activităţi recreative comune în timpul liber. O să refaceţi cercul de prieteni şi o să puneţi în aplicare o idee mai veche şi o să vă mobilizaţi cu toţii să faceţi ceva de care să fiţi încântaţi.

Gemeni: Se poate să fiţi la început de drum într-o relaţie care o să v-aducă fericirea dacă o să vă pese de celălalt. Poate vă duceţi la o cununie religioasă şi o să fie un prilej să mai vedeţi nişte apropiaţi cu care nu v-aţi mai întâlnit dinainte de pandemie, de anul trecut poate.

Rac : Se poate să vă caute acel cineva la care visaţi de multă vreme şi care-şi doreşte să fiţi un cuplu şi se poate. O stare de bunădispoziţie, o să vreţi să vă plimbaţi, să vă vedeţi şi cu vreun prieten şi să vă şi sărbătoriţi dacă e ziua voastră de naştere.

Leu: Dorul de cineva o să vă pună la incerare şi poate lăsaţi orgoliul la o parte şi o să faceţi un pas spre acea persoană, îi cereţi iertare, o scoateţi la plimbare. Aţi putea da o raită pe la cineva care locuieşte, sau e-n vacanţă la mare, sau la munte şi o să schimbaţi aerul, peisajul şi vă puteţi întoarce până la noapte , dacă nu mai aveţi liber.

Fecioară: Se poate să primiţi nişte lucruri de care-aveti nevoie, poate fi ceva pe care l-aţi cerut şi o să fie o surpriză plăcută. Prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de mult vă cheamă pe la ei, poate şi în alt oraş şi o să reluaţi preocupările comune, mă rog, ţinând cont, totuşi, de restricţii.

Balanță: Poate vi se cere o confirmare c-o să fiţi de acord să lucraţi împreună la un proiect. Se poate să vă iasa-n cale cineva care vede în voi omul ideal pentru o relaţie şi o să fie seducătoare persoana, nu vă trebuie mult ca să vă-ndragostiți.

Scorpion: Vine cineva de la drum lung şi o să rămână o zi, două pe la voi, sau plecaţi împreună pentru câteva zile. Un consiliu de familie ca să se ştie fiecare cu ce-o să contribuie la un eveniment festiv, o nuntă, un botez ca să iasă frumos.

Săgetător: O să va-ngrijiti şi de sănătate, alegeţi o variantă de relax şi daţi deoparte problemele care v-au “tocit” nervii. Comunicarea cu anturajul, în special feminin e reuşită, puneţi la cale diverse activităţi care să vă pună şi imaginaţia şi muşchii în mişcare, să daţi refresh total.

Capricorn: Cineva la care ţineţi mult de tot revine după o perioadă de absență şi o să puteţi fi şi voi fericiţi. Apar noutăţi în familia voastră şi o să vă bucuraţi de naşterea unui copilaş, poate v-aţi găsit ceva de lucru şi primiţi un email de confirmare.

Vărsător: Poate ieşiţi într-un grup la un concert în aer liber, la o conferinţă, sau la alt eveniment ca să mai şi socializaţi. Poate plecaţi într-o drumeţie, sau într-un dus-întors la malul mării, la munte şi o să v-alegeţi cu o gură de aer proaspăt şi nişte locuri de neuitat.

Pești: Se poate să fiţi şi voi prezenţi la botezul unui copil de care vă simţiţi ataşaţi sufleteşte şi o să se simtă toată lumea bine. Relaţia sentimentală se reactivează - brusc şi n-o să vă mai simţiţi singuri şi neînţeleşi, ci va fi cineva care-o să vă pună în valoare.

Vizualizări: 954

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: