Horoscop

Valabil pe 8 septembrie

Berbec: Vești bune pentru aceste persoane. Sunt șanse mari să aibă parte de un cadou, să fie scoase de cineva la o terasă, ori la malul mării. Aceștia se mai pot bucura de revenirea cuiva care le-a lipsit o bună bucată de vreme.

Taur: Dacă sunteți în această zodie persoane cu probleme, trebuie să știți că aţi putea îndrepta o situaţie mai delicată şi să salvaţi o căsnicie, sau o relaţie sentimentală. E important să vorbiţi, să vă cereţi scuze. Deși e pandemie, mai poate fi vorba azi de o ceremonie la care să vreţi să vă duceţi, că-i aveţi la inimă pe acei oameni.

Gemeni: E rost de shopping pentru gemeni, asta dacă n-aţi avut timp săptămâna trecută de cumpărături. Puteți să vă alegeţi şi cu o plimbare. Poate organizaţi o mare petrecere la voi acasă, ori dacă sunteţi plecaţi în aer liber undeva, o fi un concert sau un târg – şi e un prilej de socializare, cu distanţare cu tot.

Rac: Pentru voi e zi de sărbătoare, vă daţi întâlnire cu fraţi şi surori şi organizați un chef. Cineva cu care aţi fost în relații mai reci da semne de viaţă c-ar vrea să fiţi din nou împreună, dar trebuie să mai vreţi şi voi – inima decide încotro.

Leu: Sunt șanse să aveți în plan activitate extraprofesională care să vă ridice veniturile şi o să puneţi şi suflet ca să iasă perfect. Poate faceţi o cheltuială pentru nişte miri, le daţi un ajutor de casă nouă, de casă de piatră, mai ales dacă e cineva foarte apropiat, din familie, sau cel mai bun prieten.

Fecioară: Se poate să vă sărbătoriţi, să primiţi cadouri sau să fie un alt motiv care să vă aducă nişte prieteni prin preajmă. Un program încărcat, poate-aveți un eveniment festiv care să vă acapareze cu totul şi o să vă bucuraţi de revederea unor oameni dragi.

Balanță: Se poate să vă-ntâlniţi cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o s iasă o relaţie care să vă completeze, frumos, sufleteşte. O să vă duceţi pe la prieteni, poate ieşiţi în parc, să luaţi aer, să faceţi şi un pic de mişcare, să vă destindeţi că v-o fi ajuns oboseala.

Scorpion: Puteți fi vizitați de unele rude apropiate cu care să staţi la un grătar, la cafea, să vă bucuraţi de veştile bune pe care le-aveţi de transmis. E posibil să rulaţi nişte bani ca să luaţi şi ce vă place şi ce vă trebuie, că sunt multe de cumpărat şi o să vă descurcaţi frumos cu banii.

Săgetător: Poate e vorba despre voi în cadrul unui eveniment care poate avea legătură şi cu serviciul şi să fie un plus de imagine pentru voi. Vă curtează cineva, o să vă ia cu ameţeli, cu fluturaşi la stomac şi o să vedeţi ce se-ntâmplă în timp, aşa, c-o fi şansa vieţii voastre să fiţi fericiţi.

Capricorn: Se poate să-i chemaţi pe nişte prieteni c-aveţi ceva de sărbătorit, e un moment pe care nu vreţi să-l parcurgeţi singuri. O să vă faceţi curaj să daţi o fugă într-o staţiune turistică să vedeţi şi voi marea, muntele şi să vă-ntoarceţi cu forţe proaspete c-o să fie mult de muncă.

Vărsător: În zilele următoare se căsătoresc nişte prieteni, poate sărbătoriţi ani de zile de când v-aţi cunoscut, v-aţi logodit şi or să mai vină câţiva prieteni. O să luaţi parte la o activitate care să vă menţină spiritul creativ treaz şi va fi o emulaţie de grup o să vă bucuraţi de atmosfera care-o să vă hrănească sufleteşte.

Pești: Prilej de relaxare cu cei apropiați. Cu ei, puteți da o fugă într-o staţiune de agrement ca să luaţi o porţie de relaxare. Peștii pot afla o veste bună legată de banii pe care o să-i primiţi şi o să vă faceţi planuri pentru o plecare la odihnă de vinerea viitoare, sau de sâmbătă.

Vizualizări: 942

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: