Horoscop

Valabil pe 29 septembrie

Berbec: Se vine cu proiecte noi la serviciu şi o să vă puneţi toată râvna în funcţiune să vă faceţi remarcaţi, să fiţi cap de afiş. O veste legată de un drum pe care urmează să-l faceţi şi o să ştiţi dacă mai plecaţi, sau vine persoana la care urma să vă duceţi, la voi.

Taur: Se poate să-ntâlniţi pe cineva într-un context chiar şi profesional şi să lege o amiciţie care să ducă mai departe, la o relaţie. Se pare c-o s-aveţi un timp dedicat celor tineri, poate vă duceţi împreună pe undeva, sau îi trimiteţi pentru câteva zile într-un loc de agrement, ca să se destindă.

Gemeni: Poate va inspiră un grup cu care vă vedeţi în particular să o viraţi spre alt segment, profesional, să experimentaţi lucruri noi. Întrevedere în scop de afaceri şi o să puneţi în balanţă avantajele şi dacă merită o să vă alăturaţi unui grup care vă aşteaptă, vă curtează să lucraţi împreună.

Rac: Se poate să primiţi un plus de atenţie din partea unei persoane care vrea să se-apropie din ce în ce de voi şi o să răspundeţi cam la fel. Voi vă faceţi curaj să vă exprimaţi şi altfel profesional ca să scoateţi la iveală şi celelalte valente care v-ar pune în lumina reflectoarelor, să străluciţi.

Leu: Poate-o să luaţi bani şi din colaborări şi se-aduna un capital, care v-ajuta să vă mişcaţi încolo şi-ncoace. Vă pregătiţi de o relansare, poate vi se dă o funcţie, sau va trebui să susţineţi un concurs - oricum, sanse-aveti să ocupaţi un fotoliu de lider

Fecioară: Apar noutăţi la tot pasul şi trebuie să păstraţi ritmul ca să vină şi succesul pentru care aţi depus atâta efort. O să descâlciți o situaţie alambicată şi o să aveţi parte de câştiguri, o să vă croiţi drum spre o altă zonă profesională, c-o să puneţi la bătaie alte calităţi

Balanță: O să vă faceţi timp şi pentru voi, să mai vedeţi un spectacol în aer liber, să daţi o raită prin parc, său scurt aşa, la shoping. Întrevedere cu cineva care va propune o afacere şi o să vă mai gândiţi dacă va-ncumetati, sau nu, că poate nu trebuie să daţi imediat răspunsul.

Scorpion: De muncă multă n-o să scăpaţi cu una, cu două şi o să faceţi tot ce depinde de voi să vă achitaţi de obligaţii. Ar intra nişte bani, dar cheltuielile nu par deloc puţine şi o să vă gestionaţi cu cap, banii, ca să nu trebuiască să cereţi nimănui cu împrumut, sau...gratis.

Săgetător: Prezenţa cuiva o să vă fie de folos dacă sunteţi în căutarea unei idei de afaceri, sau de relansare în plan social. O să-ntâlniţi pe cineva care simte o atracţie faţă de voi poate şi voi la fel, şi ar fi şanse să vă şi înţelegeţi în relaţie şi să vă meargă bine.

Capricorn: Se poate să primiţi ajutor din partea unor oameni care vă apreciază mai mult decât credeţi şi o să vă eliberaţi de efort şi de stres. Voi puteţi schimba multe lucruri în bine şi să vă oferiţi şansa de a vă face remarcaţi în sfera cariera, sau sava căsătoriţi şi să-ncepeti o viaţă nouă.

Vărsător: Poate vă ocupaţi şi de maşină ca să puteţi pleca pe undeva, o duceţi în servis, sau va mai uitaţi voi să vedeţi ce are, dacă vă pricepeţi. Voi se poate să-ncepeti o nouă specializare şi să vă bucuraţi de condiţiile pe care le veţi întâlni, de oamenii care or să vă ghideze pe acest drum de succes.

Pești: Vi se propune o ieşire la cafea, chiar şi în week-end dacă sunteţi prea ocupaţi cu treburile în timpul săptămânii şi vă duceţi. O să daţi drumul unui nou proiect ca să vă asiguirati banii de care aveţi nevoie c-o să vină o perioadă cu multe cheltuieli şi o să vă fie greu şi fără bani, evident.

Vizualizări: 1,135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: