Horoscop

Valabil pe 30 septembrie

Berbec: Poate renunțați la un job în favoarea altuia și o să lucrați în condiții mai bune pentru că vă permiteți. O să completați diverse formalități, ca să vă puteți primi bani, avize favorabile, legitimații, permise, ca să aveți acces liber acolo unde aveți nevoie.

Taur: Se poate să vă asociați cu cineva, ca să lucrați în particular, că aveți nevoie de bani și să fie bună alegerea. Se poate să nu aveți chef să prelungiți un contract, dar să se vină cu o suplimentare financiară și să vă răzgândiți, să rămâneți în combinația respectivă

Gemeni: Se poate să vă scoată cineva la o cafea să vorbiți despre tot felul de activități care v-ar deconecta. E posibil să apară ceva nou la lucru, să și învățați, în paralel și să fiți până peste cap de ocupați cu diverse, dar să le rezolvați pe toate din mers.

Rac: O căsnicie care era pe punctul să se destrame se poate restarta, dacă mai există iubire și înțelegere. Poate vindeți o casă, o mașină, un teren sau poate faceți o donație, ca să legalizați o situație, să nu rămână cineva în aer.

Leu: E bine să vă îngrijiți de sănătatea voastră și să-i supravegheați și pe ai voștri, să fie toată lumea sănătoasă. Poate o să cheltuiți niște bani, ca să aduceți niște îmbunătățiri locuinței, s-o reamenajați, să aduceți o notă de modernism, de eleganță.

Fecioară: O să vă puteți reface viața de cuplu, dar să mai renunțați la reproșuri și critici, pe cât posibil. Se poate să primiți ajutor din partea cuiva care e pe lungimea voastră de undă și vă înțelege problemele și o să scutiți timp, efort și bani.

Balanță: O relație de cuplu aflată în derivă se poate resuscita dacă faceți niște schimbări ținând cont de preferințele celuilalt. Sunt lucruri pe care trebuie, neapărat, să le revizuiți. Poate puneți capăt unui contract și întocmiți altul, ca să fie mai rentabil.

Scorpion: Se poate să consultați un avocat, ca să vă apere drepturile, să vă recăpătați bani, o proprietate. Vă puteți asocia cu niște oameni, ca să puneți pe roate o afacere, dar să nu vă așteptați să meargă totul fluierând, că vor fi diverse obstacole.

Săgetător: Se întâmplă ceva care să vă scoată din zona de confort și o să faceți față cu brio, să vă salvați din orice situație. O să căpătați un plus de vizibilitate, că o să vă detașați dintr-un grup de cunoscuți, poate luați un premiu, veți fi recrutați pentru un job, o funcție.

Capricorn: O să puteți ieși la rampă fie cu ceva nou, fie cu ceva care n-a avut căutare la un moment dat, dar acum se cere. Va trebui să rezolvați o chestiune legată de casă. Poate angajați o firmă să vă mutați sau s-o renovați, ori poate regimul actelor trebuie pus la punct.

Vărsător: E posibil să luați de undeva niște bani și să aveți și pentru alte lucruri decât cele obligatorii. O să intrați la cheltuială. Poate sunt reparații capitale, duceți mașina în service, ori reamenajați interiorul locuinței să puteți lucra de acasă, ori pentru școala online.

Pești: Poate va trebui să scoateți o sumă mare din cont ,ca să achitați taxe școlare sau notariale. Se poate să vă apucați de învățat, poate dați și vreun test, ca să fiți admiși undeva și o să puteți urma o școală anume.

Vizualizări: 1,115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: