Horoscop

Valabil pe 6 octombrie

Berbec: Vi se dă mâna liberă să acţionaţi în plan personal, poate de voi depinde viitorul familiei - concentraţi-vă. E momentul să vă reinventaţi, azi, mâine, până prin ianuarie aveţi tot timpul să găsiţi formula ideală, care să fie în acord cu voi înşivă.

Taur: Sunteţi deschişi pentru o nouă relaţie de cuplu dacă aţi încheiat socotelile cu fostul, fosta şi daţi restart. Păreţi amatori de colaborări care să v-aducă un surplus salarial şi o să vreţi să vă mai rămână timp şi pentru viaţa de familie, să fiţi alături de ai voştri.

Gemeni: Poate schimbaţi grupul cu care o să plecaţi într-o deplasare, într-o excursie, sau mai renunţaţi la nişte oameni că-s prea mulţi. Se poate să pice o înțelegere cu un angajator, dar să apară, curând, noi oportunităţi care să vă pună în relaţie cu nişte parteneri de afaceri de calibrul vostru.

Rac: Relaţia cu partenerul de cuplu promite să fie serioasă şi să ducă la căsătorie, mai ales că vă doriţi copii. Vă faceţi curaj să trimiteţi email, să daţi telefon, mesaj că să vă cereţi drepturile, sau vreo favoare, o întâlnire - trebuie să le ziceţi şefilor ce vă doriţi.

Leu: Se pare c-aţi neglijat o problemă de sănătate şi pot apărea consecinţe dacă nici acum nu vă duceţi la un control medical. Poate dizlocati o sumă de bani din cont să vă puneţi maşina la punct, ori să vă luaţi alta să puteţi călători şi peste hotare. Sau vă luaţi bilet de avion.

Fecioară: Poate faceţi o manevră inteligentă cu banii din cont şi vi-i puneţi la adăpost, îi sporiţi, sau vă luaţi casa mult visată. Vi se comunica un rezultat şi-n funcţie de el o să alegeţi direcţia pe care să mergeţi, fie în profesie, fie în relaţia cu partenerul de cuplu.

Balanță: Poate faceţi o discuţie între patru ochi cu cineva care spera la o relaţie de cuplu şi e bine să-i spuneţi cum vedeţi voi situaţia. Se poate să faceţi o schimbare majoră şi să vă duceţi la alt serviciu, să va-nscrieti la o şcoală, care să vă deschidă un traseu de succes în carieră.

Scorpion: Se poate să vă descoperiţi o nouă vocaţie, de bun comunicator, agent de vânzări, ori începeţi un sport de performanţă. E posibil să-ncheiati un capitol de viaţa profesională şi să daţi startul unui nou proiect care să vă recomande pentru o funcţie înaltă.

Săgetător: E posibil să vă găsiţi un hobby care să vă aducă şi notorietate - chiar dacă nu imediat, şi bani, cu timpul. O să trebuiască - poate forţaţi de împrejurări să vă decideţi cu cine o să vă petreceţi restul vieţii, pentru că se-aşteaptă un răspuns - ferm de la voi.

Capricorn: O să vă puteţi relansa cu ceva care se cere în momentul de faţă şi va prinde bine la un public anume. Poate aveţi curajul să vă impuneţi punctul de vedere şi să spuneţi că vreţi să vă luaţi o casă mai mare, sau să-nchiriati un spaţiu de lucru, un atelier.

Vărsător: E cineva care insistă să vă vedeţi, să puneţi bazele unei relaţii care vă poate face fericiţi - e de încercat. Se pare c-o să primiţi banii pe care trebuia să-i luaţi mai demult, şi o să vă puteţi achita de ratele pe care le-oți fi amânat la începutul pandemiei ă a venit scadenţa.

Pești: Se poate să lucraţi la un proiect care să v-aducă bani frumoşi la sfârşitul anului şi se poate să vă găsiţi alt serviciu mai bine plătit. Poate vi se aprobă un împrumut sau vi se dau vreo două salarii avans, o să rulaţi nişte bani ca să luaţi tot ce-aveţi nevoie pentru casa, pentru familie.

Vizualizări: 990

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: