Horoscop

Valabil pe 30 octombrie

Berbec: E cineva la care nu puteţi renunţa în ruptul capului şi o să faceţi tot ce vă sta în putinţă să-l convingeţi pe om să construiţi o relaţie. Vi se dă mână liberă să acţionaţi, poate o mai faceţi şi cu de la voi putere şi o să vă bucuraţi de susţinere din partea unor oameni şi o să vă câştigaţi o notorietate.

Taur: O să legalizaţi nişte acte şi o să puteţi avansa cu proiectele, personale, c-aveţi un potenţial pe care-o să-l exploataţi la maximum. Se iveşte ocazia să vă schimbaţi serviciul, sau să vă luptaţi pentru o funcţie, să vă asiguraţi un salariu mai bun, venituri suplimentare.

Gemeni: O întâlnire cu cineva care vrea să lucraţi împreună, şi se poate să vă şi puneţi de acord. Poate rezolvaţi cu banca problemele pe care le-aveţi cu ratele, sau cu împrumutul pe care vreţi să-l faceţi, pentru că timpul vă presează.

Rac: Se pare c-o să vă faceţi timp pentru şcoala online a copiilor, să instalaţi acasă aparatura de care au nevoie să nu le lipsească nimic. O să puteţi face o mişcare importantă, din punct de vedere profesional, şi să căpătaţi o gradaţie, să luaţi mai mulţi bani la salariu, şi poate şi din colaborări.

Leu: Vă daţi osteneala să faceţi față volumului mare de muncă la şcoală, c-aveţi de învăţat, chit că de-acasă. Vă faceţi planuri de mutat în altă parte că nu vă puteţi desfăşura, n-aveţi spaţiu, vreţi să şi lucraţi de-acasă, copiii au de-nvăţat - tot de acasă şi trebuie creat spaţiu.

Fecioară: Poate-ați găsit ceva de cumpărat şi nu e nici scump şi o să vă-ndurați să luaţi acele lucruri, chiar dacă nu erau în plan. O să aveţi de unde să luaţi bani, să sporiţi bunăstarea familiei c-o să munciţi în paralel şi câştigurile nu vor întârzia să apară - o să ieşiţi pe plus la buget.

Balanță: Vi se propune ceva nou de lucru şi o să aveţi de unde să alegeţi c-or să fie mai multe variante. Se poate să vă reabilitaţi, pe mai multe planuri, şi să bifaţi, rând pe rând, câteva succese, şi să luaţi şi bani, printre altele, se repară o sumedenie de lucruri.

Scorpion: Se poate să vi se ivească ocazia să vă luaţi o casă, mai spaţioasă, şi să vedeţi cu ce bani o cumpăraţi - cu un credit poate. Se anunţă muncă multă şi o să faceţi față efortului, veţi avea şi rezultate de top, trebuie doar să păstraţi ritmul şi să fiţi deschişi şi altor oferte de job.

Săgetător: O să revină cineva care nu se-mpacă deloc cu ideea că v-a pierdut şi o să insiste să fiţi din nou împreună. Se poate să-ncepeti o activitate în particular şi să devină o sursă de câştig, c-aveţi multe idei pe care le puteţi pune în practică şi care să v-aducă beneficii.

Capricorn: Poate-ați găsit online diverse lucruri de care aveţi nevoie şi o să faceţi o economie dacă le luaţi - poate sunt la reduceri. Poate vă ocupaţi de problemele casei şi vă mai ajută cineva, se poate să plătiţi şi o firmă care să facă treaba în locul vostru, ori cu maşina ar fi ceva probleme.

Vărsător: O să scoateţi nişte bani din cont ca să faceţi nişte reparaţii, să vă puneţi casa la punct şi maşina pare-se. Se poate s-aveţi de dat examene, or fi nişte apariţii în reţelele de comunicare ca să vă promovaţi ideile, produsele, să vă faceţi reclamă.

Pești: Vă interesaţi la bancă să ştiţi cum staţi cu rambursarea banilor pe care i-aţi împrumutat, cât mai puteţi amâna. O să strângeţi bani, din cei care vi se cuveneau mai demult dar pe care nu i-aţi putut lua din motive de pandemie, în principiu, şi o să aveţi de cheltuială.

Vizualizări: 964

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: