Horoscop

Valabil pe 24/25 octombrie

Berbec: Ți se deschid noi orizonturi pe plan profesional. Nu te lăsa entuziasmat de ce zic ceilalți, deoarece se pot strecura capcane în contracte. Ai parte de susținere din partea partenerului, cel mai probabil te va ajuta într-un demers de obținere a unor acte.

Taur: Ești meditativ, îți pui întrebări legate de existență și pierzi ziua încercând să le elucidezi. Caută să te pui la punct cu toate capcanele unei relații extraconjugale înainte de a face pasul decisiv. Nu se merită să-ți rănești partenerul pentru un flirt trecător.

Gemeni: Încearcă să nu faci un efort intelectual suprasolicitant, s-ar putea să-ți consume toată energia, iar pe seară să provoci o ceartă cu partenerul. Sănătatea poate să îți dea planurile peste cap, pot apare probleme cu inima şi stomacul, pe fond de stres.

Rac: Te poți orienta spre schimbarea profesiei, studiile sunt și ele bine aspectate. Relațional, încearcă să-ți temperezi nervozitatea. Se prefigurează un risc crescut de a provoca o ceartă cu partenerul de viață care ar putea avea urmări neplăcute pe termen lung.

Leu: Este posibil ca un coleg să te jignească prin diferite mijloace şi te poţi dezlănțui ca un uragan. Încearcă să nu-l bagi în seamă, pentru a nu-l răni. Protejează-ți sănătatea de gândurile negative și nu te închide în tine. Caută sprijin moral în familie.

Fecioară: Intenția de a-ți căuta de lucru peste program este de bun augur, deoarece vei cunoaște persoane noi, poate chiar vei începe o activitate pe cont propriu și vei învăța noi lucruri despre tine. Iar dacă ești singur, îți poate aduce întâlnirea cu sufletul pereche.

Balanţă: Credința în propria persoană, în divinitate, în ceea ce îți dorești să faci poate deveni un țel pentru viitor, dacă îți iei timp să stai departe de ceilalți și să-ți faci o nouă strategie. Partenerul de viață s-ar putea să nu înțeleagă nevoia ta de liniște, dar se va conforma.

Scorpion: Neîncrederea în propria persoană te va determină să renunți la o idee bună pe plan profesional, doar pentru că nu ești convins că vei reuși să duci planul la bun sfârșit. Seara poate aduce presiune psihică, dar sunt șanse să deslușeşti mistere ascunse de prieteni.

Săgetător: Vei fi poate surprins de mesajele cuiva din trecut care este posibil să te caute pentru a relua relația de dragoste. Însă oricât de flatat te-ai simți, acum vezi că totul depinde de tine, și cel mai probabil că vei spune nu, pentru că nu intenționezi să trăiești în trecut.

Capricorn: Creativitatea, ingeniozitatea cunosc cote maxime, ceea ce poate favoriza un câștig substanțial. Nu este exclus să câştigi lozul câștigător, vei fi favorizat să întâlnești persoane cu influență, dispuse să te ajute, fără a avea un interes personal.

Vărsător: Apare un nou proiect la muncă și trebuie să verifici fiecare etapă, ceea ce poate fi destul de stresant. Nu încerca să faci pe șeful, dă dovadă de mai multă răbdare. Oferă și altora din cunoștințele tale profesionale și aceștia îți vor fi recunoscători.

Peşti: Te simți în formă, capacitatea de concentrare este la cote maxime. Discursul tău este clar și concis, dar încearcă să nu monopolizezi discuțiile, pentru că vei auzi o idee interesantă de la un coleg. Te vei întâlni cu anumite persoane, ca să clarifici o neînțelegere.

Vizualizări: 1,007

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: