Horoscop

Valabil pe 26 noiembrie

Berbec: Visezi cu ochii deschiși și confunzi visele cu realitatea. Vei experimenta un fel de pierdere a încrederii în capacitățile tale, ceea ce îți poate aduce dezavantaje. Nu pune carul înaintea boilor și eliberează-te de traumele vechi.

Taur: Grijile legate de familie s-ar putea să te copleșeașcă. Forța ta interioară poate răsturna munții. Nu ești în cea mai bună formă, iar lipsa de entuziasm ar putea să te facă apatic și să te demobilizeze. Adună-te și mergi mai departe.

Gemeni: Ești plictisit și lipsit de chef. Vremea rece nu te avantajează și nici nu-ţi place. Și totuși, trebuie să te mobilizezi, să accepți schimbările și să iei lucrurile așa cum sunt. Lasă imaginația să-ți zburde, dar fii pragmatic.

Rac: S-ar putea să fii perturbat, în activitățile zilnice, de momente de vistare și de planuri fantastice. Nu te poți opri, dar pe undeva este foarte bine pentru că în felul acesta îți hrănești imaginația și vei avea multe idei bune.

Leu: S-ar putea să nu fie cea mai bună zi a ta, dar vei avea parte de mici victorii personale care să te ducă mai departe. Ai vise ciudate și neliniștitoare. Ignoră-le. Nu sunt vise profetice. Sunt doar descărcări ale stresului cotidian.

Fecioară: Ai parte de surprize neașteptate din partea unor rude îndepărtate. Sunt surprize bune, care te vor satisface. Romantismul și sociabilitatea ar putea fi limitate din cauza unui program prea încărcat. Îți asumi prea multe sarcini.

Balanță: Ai de finalizat proiecte banale, plictisitoare. Probabil că vei fi neliniștit și vei fi puternic tentat să lași totul baltă și să te retragi într-un univers al tău. Fă ce ai chef, dar nu neglija lucrurile importante ale zilei.

Scorpion: Problemele financiare pot interfera cu alte complicații și vei avea o zi plină, foarte probabil dificilă. Dar, satisfacția de a le face pe toate, de a le pune pe făgașul normal este încântătoare și generatoare de energie.

Săgetător: O persoană carismatică ar putea să-ți solicite ajutorul. Sunt ceva probleme emoționale legate de familie, dar le vei depăși cu bine. Partea creativă este revitalizată și acolo sunt soluțiile eventualelor complicații.

Capricorn: Îngrijorările o să fie la ordinea zilei, dar sunt doar simple excese ale unui psihic încărcat, temător și nesigur. Lucrurile nu sunt niciodată atât de grave pe cât par. Dacă vei înțelege asta nu vei mai avea momente de panică inutilă.

Vărsător: Evenimentele sociale sunt pe primul plan, la pachet cu frustrările legate de faptul că din motive independente de voința ta nu poți participa la toate. Conversațiile spumoase sunt utile și te pot ajuta să te mobilizezi.

Pești: Mândria s-ar putea să îți pună bețe în roate. Nu lăsa conflictele să escaladeze, dezamorsează-le pe loc și fii eficient la muncă, pentru că asta îți va aduce beneficii la o iminentă selecție, la care participi fără să știi.

Vizualizări: 947

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: