Horoscop

Valabil pe 23 noiembrie

Berbec: Se poate să reapară cineva care-a mai încercat să vă scoată la cafea şi n-a avut spor – acum poate reuşeşte. Se iveşte un nou prilej să vă-mpăcați cu cineva cu care aţi convieţuit şi o să lichidaţi nişte neînţelegeri, să vă continuaţi relaţia – vedeţi ce e de făcut.

Taur: Poate vi se dă ceva mai mult de lucru la serviciu, dar pare să fie un sfârşit de an cu bani mai mulţi şi cu sume cumulate. O să renegociaţi un contract şi o să ţineţi la părerile voastre, să lucraţi pe bani ceva mai mulţi – în primul rând, şi în rest să fie totul mai lejer.

Gemeni: E cineva care visează la voi şi dacă şi voi vă regăsiţi în povestea asta o să vă acordaţi o mare şansă de a fi fericiţi. La voi se observă nişte bani care intră şi alţii care ies – sunt cheltuieli în perioada asta şi nu vreţi să renunţaţi la lucrurile de care chiar aveţi nevoie.

Rac: O să faceţi nişte cheltuieli care vă cam destabilizează bugetul, dar poate ajustaţi totul în aşa fel încât să vă echilibraţi, totuşi. Cuiva îi pasă de voi şi vă face o vizită, sau vă trimite prin poştă, prin cineva un cadou şi poate vi se răscolesc nişte amintiri – ceva se mişca pe dinăuntru.

Leu: E ceva important de făcut pe-acasă şi o să fie ceva deranj, dar poate vă mai ajută şi ceilalţi din familie. Vă descurcaţi la slujbă, la şcoală, fie că lucraţi de-acasă, fie vă duceţi la serviciu, o să fiţi – brici, şi cu idei şi cu pricepere să puneţi totul în practică.

Fecioară: O să strângeţi nişte bani ca să puteţi da înapoi o datorie – poate rata la bancă. Se-anunţă bani, pot fi şi din urmă şi să rezolvaţi urgenţele casei, să luaţi şi o porţie de respiro dacă tot o să vă rămână ceva timp liber.

Balanță: Se poate să va fi crescut cota valorica şi să lucraţi pe bani mai mulţi – s-o fi îmbogăţit CV-ul. O să vă bucuraţi de un nou început – poate pentru c-aţi scăpat de povara trecutului şi vă simţiţi mult mai stăpâni pe situaţie – experienţa şi-a spus cuvântul.

Scorpion: Vă pregătiţi de o relansare, o s-o faceţi online, cu tot dichisul, dar aţi putea aştepta o perioadă mai relaxată, cu mai multă libertate de mişcare. O să puteţi semna acte şi să primiţi confirmări de la o slujbă, sau de la şcoală – c-aţi trecut cu bine de nişte teste care v-au cam scos peri albi.

Săgetător: Se poate să luaţi nişte bani şi să faceţi o aprovizionare mai serioasă, ca să nu va mai duceţi tot timpul la piaţă, la supermarket. Prietenii se activează şi poate faceţi împreună ceva, afară, puţin sport, sau daţi o mână de ajutor la o fundaţie, ca să-i salvaţi pe nişte oameni.

Capricorn: Vă invită cineva la o plimbare şi dacă n-o să-ntâmpinați restricţii de deplasare o să vă duceţi, că e cineva care v-aşteaptă. Vă aflaţi pe un plin energetic, e anul vostru special şi e de profitat, să prindeţi din zbor o oportunitate, ca să vă asiguraţi o bază financiară – solidă.

Vărsător: O să vă ocupaţi şi de casă zilele-astea, dar o să vă puteţi face şi niţica reclamă pe net ca să vă promovaţi niște produse. Se poate rezolva online o chestiune legată de un contract, şi scutiţi timp şi bani, şi-o să staţi mai mult cu ai voştri, o să petreceţi un timp de calitate şi cu copiii.

Pești: O să daţi zor să vă achitaţi de nişte obligaţii gospodăreşti ca să vă rămână ceva timp pentru voi şi-ai voştri. Poate faceţi o evaluare a bugetului ca să vedeţi cât alocaţi schimbărilor din locuinţă, şi cât unei aprovizionări en gros - c-aveţi multe de cumpărat.

Vizualizări: 1,065

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: