Horoscop

Valabil pe 27 noiembrie

Berbec: Ești acaparat de un torent de emoții și senzații. Ai ocazia să faci confesiuni sincere, care te vor ajuta să te limpezești tu pe tine, astfel că te vei însenina și vei privi lucrurile cu mai multă încredere. Când inima ta este deschisă, ești extrem de atractiv pentru ceilalți.

Taur: Există o mulțime de energie în jurul tău. Ar fi util să o folosești și să accepți lucrurile neobișnuite care se întâmplă. De aici se pot naște momente speciale, chiar romantice, de care ai foarte mare nevoie!

Gemeni: Este posibil să fii dezamăgit de modul în care evoluează o relație la care țineai și pe care o credeai de viitor. Nu-ți pierde cumpătul, acceptă realitatea și orientează-te în altă direcție. Lucrurile se pot rezolva, așa că nu lua acum decizii radicale.

Rac: Deși știi ce trebuie să faci cu privire la o problemă în curs de desfășurare, este posibil să nu te implici pentru că nu te simți sigur. Dacă nu o faci, o să regreți. Acceptă realitatea așa cum este. Face parte din joc, iar monotonia, chiar bună, este plictisitoare.

Leu: Este perfect dacă vei spune sincer ce simți. Este foarte posibil ca sinceritatea ta să anuleze un conflict, să calmeze spirite încinse și să-ți aducă beneficii. Nu încerca, pe de altă parte, să modelezi adevărul. Trebuie să spui lucrurilor pe nume, oricât ar fi de greu.

Fecioară: Trebuie să te confrunți cu o situație importantă, complicată și dificilă. Nu te eschiva. Înfruntă realitatea și depășește obstacolul. Este mai bine să faci asta acum pentru că este un moment astral pozitiv.

Balanţă: Lăsă sentimentele să te domine și să te ducă mai departe. Dacă vrei să strălucești cu adevărat, trebuie să renunți la timidate și la orice teamă. Ai lucruri bune de oferit lumii. Dacă ești în cautarea unei noi pasiuni, trebuie să ieși în lume și să te lași văzut.

Scorpion: Ești o persoană care stârnește pasiuni. Exact asta faci și azi. Ești provocator, lași să se înțeleagă disponibilități și visezi cu ochii deschiși. Puțin realism este necesar și util. Ai mai multă nevoie de prieteni decât de pasiuni trecătoare.

Săgetător: Tot ceea ce ține de universul sentimental este necesar a fi restructurat, reconstruit, revigorat. Hiba este la tine și anume la felul în care îți manifești iubirea față de cei dragi și la modul în care funcționează relația cu ei. Fii mai realist și mai onest cu tine.

Capricorn: Dacă îți este greu, află că putea să fie și mai greu, dar pentru că ești protejat, lucrurile nu scapă de sub control și vei găsi rapid o cale de rezolvare. Nu spune ce vrea interlocutorul să audă, spune ce trebuie să spui și schimbă lucrurile în bine.

Vărsător: Poți să îndrăznești să te deschizi. În fața celor dragi îți poți arăta vulnerabilitățile și temerile. S-ar putea să te întâlnești exact cu acea persoană de care ai nevoie în această perioadă specială și delicată și pentru tine, și pentru cei din jurul tău.

Peşti: Vei beneficia de suportul astrelor în rezolvarea problemelor și vei ieși la liman mai repede și mai bine decât te aștepți. Ai oportunitatea de a lăsa trecutul în urmă și de a începe un viitor nou și incitant. O să-ți recapeți încrederea în tine.

Vizualizări: 1,174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: