Horoscop

Valabil pe 31 decembrie

Berbec: Anumite responsabilități trebuie asumate, deși nu aveți nici răbdare și nici chef. Pe de altă parte, comunicarea cu cei din jur vă va ajută să vă destindeți un pic și  va dă speranțe  pentru viitor.

Taur: Discuțiile sunt internaționale sau la distanță pentru că aveți de rezolvat încă niște lucruri restante. Interacțiunile cu cei din  jur sunt plăcute iar asta vă dă o  stare de bine.

Gemeni: Anumite lucruri legate de sectorul financiar vă îngrijorează, iar unele decizii deși  s-au tot amânat  ele  trebuie luate.  Nu  mai încercați să faceți totul singuri  și  cereți  ajutorul persoanelor mai cu experiență sau  care își doresc să lucreze în colaborare cu voi.

Rac: Racii pe axa relațiilor sentimentale și parteneriale îți afectează cumva  anumite aspecte mai sensibile și poate nici nu vrei să le înfrunți.  Frică nu este soluția, ci flexibilitatea și deschiderea emoțională spre a accepta anumite schimbări.

Leu: Anumite relații nu se desfășoară întocmai cum v-ați dori, dar e bine  să vedeți clar pe cine vă puteți baza și pe cine nu. Oricum acest  an a fost unul cu destule încercări așa încât ați ajuns  la o maturizare deplină.

Fecioară: Aveți forțe proaspete chiar dacă din când în când  simțiți că vreți să luați o pauză. Ceva în interiorul vostru va spune că  perioada mai grea a  trecut și de acum lucrurile  vor reveni cumva la o normalitate.

Balanță: Unele compromisuri trebuie făcute pentru a menține o atmosfera de calm și de liniște pe  cât posibil. Încearcă să aduci numai lucruri pozitive celor din jur, deoarece acestea îți vor reveni înapoi înzecit.

Scorpion: Trebuie să încerci să faci ce e corect, chiar dacă nu ai neapărat răbdare sau dorința de a proceda așa. Scurtăturile sunt penalizate în această perioada, iar faptele bune răsplătite.

Săgetător: Ai energie și curaj  pentru a-ți face noi planuri pe o durata mai mare de timp. Ai nevoie de timp pentru a putea să te organizezi bine, iar astrele te susțin în tot ce îți dorești.

Capricorn: Nu lăsa grijile  pe care le ai astăzi să te  agite prea mult, ele se vor rezolva destul de  rapid.  Cei din jur te apreciază și sunt conștienți de efortul pe care îl faci, iar asta îți aduce satisfacție.

Vărsător: Anumite idei pe care le  aveți astăzi și în această perioada se pot dovedi a fi bune pe termen lung și vă vor fi de folos. Nu ezitați să interveniți dacă cineva va solicită ajutorul, în limita posibilităților, desigur.

Pești: Unele lucruri nu sunt de fapt așa încurcate cum par la prima vedere. Ele au nevoie de un pic de răbdare pentru a se rezolva. Încearcă să îți divizi energia  în așa fel încât să te ocupi și de planul emoțional și de cel  al muncii.

Vizualizări: 1,051

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: