Horoscop

Valabil pe 30 decembrie

Berbec: Berbecii trebuie să înveţe să fie mai răbdători, să menţină un echilibru emoţional. Ar fi bine să lăsaţi deoparte tot ce înseamnă stres şi să vă orientaţi spre pacea interioară. Este o perioadă bună să te întâlneşti cu cei dragi, să râzi mai mult, să faci lucruri care îţi plac.

Taur: Taurii dau dovadă de o energie debordantă, sunt mai veseli ca oricând şi totul pare să le meargă bine. Este momentul să vă folosiţi de această conjunctură pentru a pune la cale un proiect la care poate doar îndrăzneaţi să visaţi.

Gemeni: Gemenii sunt conştienţi că este bine să îşi împărtăşească ideile şi obiectivele cu oamenii care îi pot încuraja, îndruma. Anumite dorinţe vechi sunt pe cale să se concretizeze, iar munca depusă o să aibă în sfârşit rezultate. Este timpul să culegeţi roadele pentru orele suplimentare.

Rac: Racii se bazează şi mai mult pe familie, sursa lor inepuizabilă de sprijin şi inspiraţie. Însă, nu de fiecare dată părerile celor dragi sunt şi cele potrivite pentru cum speraţi să se aşeze lucrurile. Mai bine vă asumaţi un risc, dar ştiţi că a fost ideea voastră, decât să trăiţi cu regrete.

Leu: Se anunță temperaturi ridicate și cer senin, urmează o perioadă veselă pentru voi. Energia molipsitoare îi va ajuta și pe cei din jur să treacă peste această perioadă încărcată și să se mai relaxeze puțin. Bucurați-vă de familie, de vizita prietenilor și de zilele libere.

Fecioară: Pe cât de veseli ați fost în perioada Crăciunului, pe atât de posomorîți sunteți acum. S-ar putea ca de vină să fie întoarcerea la serviciu sau presiunea socială cu privire la realizările din anul trecut și obiectivele pentru anul viitor.

Balanţă: Tensiunea din aer, specifică ultimelor zile din an, vă dă bătaie de cap. Nu luați totul personal, închideți ochii la micile înțepături și încercați să oferiți o atmosferă echilibrată în familie și la serviciu. Această perioadă vă prinde aglomerați, dar de anul viitor, soarele va ieși și pe strada voastră.

Scorpion: Atenție la comunicarea cu cei din jur. S-ar putea ca intențiile voastre să nu fie înțelese de toți și s-ar putea să vă treziți cu reproșuri pe nedrept. Evitați să vă contraziceți cu ceilalți. Începând de anul viitor, nu ar strica să vă concentrați mai mult pe sănătatea fizică și psihică.

Săgetător: Datorită imaginaţie găsiţi cele mai neprevăzute soluţii în cele mai dificile momente, însă doar dacă aveți încredere. Cine nu are curaj, nu câştigă, indiferent că vorbim despre un bonus financiar sau o întâlnire cu o persoană la care până acum doar visaţi.

Capricorn: Capricornii nu au o zi prea bună financiar, însă cu un plus de energie şi entuziasm găsiţi soluţii pentru a trece cu bine. Nu este musai să tăiaţi drastic din cheltuieli, ci mai degrabă trebuie să găsiți soluţii pentru a fi mai eficienţi si a analiza de mai multe ori înainte de a lua o decizie.

Vărsător: Nu vă pierdeţi timpul cu gândul de a rămâne disciplinaţi la locul de muncă. Dacă nu vă bateţi pentru ceea ce vi se cuvine, nimeni nu o să vă ajute sau promoveze. Căutaţi să faceţi lucrurile cât mai bine și să vă asiguraţi că rezultatele voastre nu sunt trecute cu vederea de factorii de decizie.

Peşti: Astăzi primiţi o veste care va avea un efect major asupra voastră. Poate fi o veste care să vă ofere un plus în ceea ce priveşte starea de bine, poate fi însă şi un anunţ prin care să aflaţi că persoana care vă interesa de mai mult timp este disponibilă şi nu e neapărat imună la avansuri.

Vizualizări: 890

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: