Horoscop

Valabil pe 25 ianuarie

Berbec: O să fie nevoie de ajutorul vostru ca să puneţi în operă un proiect care-o să v-aducă bani destul de mulţi. Poate o să luaţi nişte bani care să v-ajute să faceţi nişte achiziţii pe care le-aşteptaţi de multe vreme, o fi vreo aparatură pentru voi, sau pentru copii.

Taur: Poate semnaţi un contract care o să vă aducă bani frumoşi în cont şi o să vă alegeţi şi cu alte oferte de afaceri. Apar noutăţi care să vă aprindă imaginaţia şi să v-apucaţi de nişte lucruri care să vă pună în valoare toată creativitatea, simţul artistic şi să fie un succes.

Gemeni: O să lucraţi frumos la şcoală, poate veţi alterna cursurile online cu mersul la şcoală cât de curând şi rezultatele or să se vadă. Poate vă pregătiţi de un drum, sau măcar de o afacere online, până se vor ridica restricţiile de zbor şi o să puteţi avansa cu proiectul.

Rac: Se poate să apară cineva care vrea să facă parte din viaţa voastră şi o să vă armonizaţi – vedem cum decurge în timp, relaţia. O să vă treziţi cu nişte oferte care să vă pună pe gânduri c-aveţi de ales şi o să vă fie greu să vă hotărâţi că nu staţi bine cu timpul, dar şi de bani aveţi mare nevoie.

Leu: O să puneţi un alt accent pe relaţia de cuplu şi dacă nu există niciun impediment o s-o legalizaţi – faceţi cununia civilă. Poate treceţi în revistă ofertele de lucru ca să vă stabiliţi asupra uneia, să-ncheiați contractul şi să v-apucaţi de treabă, c-aveţi multe de făcut.

Fecioară: O să luaţi teste, examene, o să faceţi progrese la şcoală, c-aveţi o stare de spirit bună şi vă puteţi concentra la studii. E posibil să vă căutaţi o locuinţă care să fie la aer curat undeva, la ţară, la munte, la mare, şi vă interesaţi de ceva convenabil ca preţ.

Balanță: E cineva nou apărut în peisaj şi poate e o chimie de necontestat şi se-nfiripă frumos, o relaţie care o să dăinuie. Vă pregătiţi mintea de relansare – poate faceţi o muncă de creaţie şi ies lucruri de calitate din mâinile voastre şi faceţi bani.

Scorpion: Un conflict mai vechi se poate stinge dacă s-a digerat toată povestea, altminteri se poate amplifica. Se impune să luaţi o decizie referitoare la o muncă pe care-aţi putea-o face în colaborare cu cineva care vede un mare potenţial în voi – să câştigaţi împreună.

Săgetător: Vin de undeva nişte bani, lăsând la o parte salariul, şi o să vă luaţi, printre altele, şi lucruri care să vă facă plăcere. Aveţi multe de făcut şi vă puteţi exprima şi în public – în diferite reţele de comunicare, să propuneţi activităţi în care să se implice cât mai mulţi oameni.

Capricorn: E momentul să cereţi unui angajator cât credeţi că meritaţi şi să nu mai lăsaţi de la voi, că pân-acum – încercaţi. Un plus de rafinament la voi, poate faceţi ceva care să vă dea o stare de spirit şi mai bună şi o să arătaţi mai bine, vă cumpăraţi şi câte ceva nou de-mbrăcat.

Vărsător: Poate cumpăraţi câte ceva în locuinţă, sau măcar faceţi unele modificări ca să aveţi spaţiu şi confort. O să depuneţi ceva eforturi până să vă vedeţi cu toate lucrurile puse la punct, c-aveţi proiecte care necesită o desfăşurare de forţe.

Pești: O să vă puteţi schimba maşina, poate vă luaţi chiar una nouă dacă daţi de vreun chilipir. O reuşită care vă obligă la mai mult, poate vă implicaţi în nişte proiecte care v-ar da un plus de prestigiu şi o să fie şi un câştig substanţial.

Vizualizări: 1,222

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: