Când este Noul An Chinezesc, anul Bivolului de Metal

Anul Bivolului alb de Metal sau Noul An Chinezesc 2021 începe pe 12 februarie 2021 și se termină pe 30 ianuarie 2022. Anul Nou Chinezesc îl urmează pe cel al șobolanului de metal, iar în zodiacul european, Bivolul este echivalentul Capricornului.

Potrivit prognozei chinezești, cele 12 animale zodiacale, în ordine, sunt: Șobolan, Bivol (Bou), Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Oaie, Maimuță, Cocoș, Câine, Porc.

Bivolul este un animal rezistent și de încredere, pe care te poți baza tot timpul. De aceea, este sinonim cu rezistență, determinare și muncă pentru a atinge potențialul maxim. De asemenea, Bivolul semnifică și realizare, succes în viața profesională, tocmai din acest motiv, anul 2021 are potențial pentru a fi unul dintre cei mai buni ani de până acum.

Bivolul de Metal este un animal loial, statornic, sincer, perseverent, care dă dovadă de forță până își atinge obiectivele. În anul Bivolului, rezultatele vin după muncă și nu se bazează prea mult după noroc.

Bivolul de metal semnifică și pace, armonie și statornicie, disciplină și organizare în familie. Anul Nou Chinezesc 2021 este un an al adaptării și reorganizării familiale, deoarece rutina de până acum se schimbă. Se descoperă noi aspecte, care îndeamnă la cunoaștere și evoluție.

Vizualizări: 988

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: